Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. messi

messi

2. TazMan

TazMan

3. Goksim

Goksim

4. mislav123

mislav123

• Pusti zahvaljivanja,da ne pređemo u patetiku. Jednostavno znam koliko truda treba za svaki tekst,pogotovo onaj s dubljim analizama, statistikama,povezivanje sporta i života itd. Puno je i korisnih prijedloga, jasno da ne može svaki proći. Svatko bira što će odigrati,nisi nikom stavio pištolj na čelo da igra protiv reprezentacija ex Yu.  Da je analize pisati lako, pisao bi ih svatko 
    • Kolega kako objasnjavas tolike kvote ako su to bas toliki ziceri? Sto to kladionice znaju a ti ne znas?
    • Hej @pena29 hvala ti na svakom “lajku” koji si mi dao. Ovaj danasnji mi je bas bio vazan, pogotovo tako rano u 08.30 plus zato sto je prvi.  
    • Zelja za pripremom mojih kolega sa Foruma, za utakmicu Nemacka vs Srbija (cetvrtak 20.45) kao i poslednji poziv kolegama sa Foruma da iskoriste rasulo unutar reprezentacije Srbije   Upozorenje: Post moze imati uznemirujuci sadrzaj. Danasnji post moze povrediti vasa osecanja ili uverenja. Citate na svoju odgovornost. Samo za kolege 18+. Portal Svijet Kladjenja se ogradjuje od stavova kolega sa Foruma, stavovi izneti na Forumu ne odrazavaju nuzno i uverenja Portala.   Necete verovati, danas nista ne predlazem za kladjenje, Takodje, necete verovati da cu biti potpuno ozbiljan. Necete verovati ni da od danasnjeg posta nista ne ocekujem. Ne trebaju mi "lajkovi", ne treba mi paznja, ne morate post cak ni da procitate ako necete. Ja cu svakako da kazem svoje, sve sto mi stoji na dushi, a neka svako za sebe proceni da li mozemo imati veeeeeelike koristi od danasnjeg posta. Sto se mene tice, sve je jasno. Nemam sta nikome nista da predlazem, nemam sta nista da objasnjavam ili analiziram. Sebi sam izabrao dva predloga za kladjenje, i tacka. Ovde se sve zavrsava i tacka. Sebi sam za realno kladjenje izabrao dve jedinice, obe protiv "nasih", i ovde prakticno zavrsavam danasnji post.    Ovde imamo dve jedinice, onu na Spaniju protiv Hrvatske u utorak, i jedinicu na Nemacku protiv Srbije. Po meni, u ove dve jedinice staje sve ono sto mislim o kockanju. U ove dve jedinice najpre vidim disciplinu i strpljenje da se jednom u zivotu saceka ovakav medjuweekend. U ove dve jedinice vidim kontrolu pohlepe da se odigra samo double, da se ovde ne dodaje cak ni jedinica na Bayern ako bi igrali u sred Munchena protiv Tekstilca iz Dervente.  I na kraju, kroz ove dve jedinice, u sebi prepoznajem svu ljubav prema malim kvotama i prema neravnopravnim utakmicama sto najvise volim na svetu. Osim toga, kroz ove dve jedinice gledam na kockanje kao na konacne rezultate svega onoga sto smo naucili u skoli ili porodici. Pogotovo o patriotizmu ili zlu koje se krije u svakome od nas. Inace, ovu ukupnu kvotu od 1,72 koja je ovde screenshotovana, kada se probudite tamo negde oko rucka, moci cete samo da sanjate. Ovo sam uhvatio u pola tri nocu u subotu na nedelju, nema sanse da ce to stojati do jutra, ja mislim da ce do pocetka utakmica kvote na ove dve jedinice istorijski padati. Osobno, da sam kladionica, jedinicu na Spaniju bih kvotirao sa 1,18-1,16 dok bih jedinicu na Nemacku kvotirao sa 1,14-1,16 a to bi dalo ukupnu kvotu od tek 1,30-1,36 Ako bude prilike, i ako sutra u ponedeljak u 15.00 casova i pola sekunde ne budu radile scripte, jedinica na Spaniju ce svakako biti moj prvi i jedini predlog za svetu Poslednju Sansu. A ako budu radile scripte, onda ce moj predlog biti jedinica na nemce. A ako i to bude zauzeto u 15.00 casova i pola sekunde, onda ce moj predlog biti neka kombincija iz bilo koje od ove dve utakmice koja ne bude zauzeta. A za realno kladjenje .... majko moja, bolje da nista ne predlazem. Sama rec da se kladimo na Svetskog Prvaka protiv bilo koga da igraju kod kuce, i da se ta jedinica vezuje sa kladjenjem protiv reprezentacije Srbije u meni budi neku toplinu, neznost i neopisivu ljubav prema kockanju. Sto se tice jedinice na spance, tu ce biti najvaznije da li ce u Sevilli pre pocetka utakmice biti unosenja zlatnog pehara sa Svetskog Prvenstva radi kolektivne masturbacije, a ubedjen sam da ce biti, dok je kod jedinice na nemce najvaznije sto im ova utakmica sa reprezentacijom Srbije dolazi u najidealnijem trenutku. Poslednji poziv kolegama sa Foruma da iskoriste rasulo u srpskoj reprezentaciji Da krenemo prvo od ovih slika sa poslednje utakmice srpske reprezentacije protiv Grcke u sred Beograda, od pre samo nekoliko dana.   Pored ove dve slike uopste vam ne treba tekst o trenutnom stanju u srpskoj reprezentaciji. Na ovoj slici praznog beogradskog stadiona se sve vidi. Vidi se kakva je Srbija zemlja, vidi se kakvog imaju Predsednika, vidi se kakvi tamo zive ljudi, a kao sto svi znamo, kakva je zemlja, kakav je Predsednik, kakvi su ljudi, takva je i reprezentacija bilo koje zemlje. Ali, hajde ipak i da se podsetimo poslednjih rezultata srpske reprezentacije, nakon onog istorijskog fijaska u kvalifikacijama sa Svetsko Prvenstvo, a nakon sto je pijani Kiksi oteran u tri pic*#*#ke materine.  Spanija vs Srbija 3:0, Srbija vs Saudijska Arabija 2:1, Capo Verde vs Srbija 3:0, Mexico vs Srbija 5:1, Srbija vs Grcka 1:2 Osim ove poslednje utakmice sa grcima, sve ostale utakmice su bile prijateljske jer reprezentacija Srbije nije prosla kvalifikacije za Svetsko Prvenstvo, pa nakon smene pijanog Kiksija, a sa novim selektorom, nisu ni mogli da igraju zvanicne utakmice. A nakon ovih poslednjih rezultata, hajde da vidimo svi zajedno i raspored koji ceka ove cirkusante: Srbija vs Holandija (danas), Nemacka vs Srbija (cetvrtak), Holandija vs Srbija (04.10) Srbija vs Nemacka (13.11) Grcka vs Srbija (16.11) Kada pogledate ovaj raspored koji ocekuje Srbiju, vi mozete u sebi da prepoznate optimizam, nadu, radost zivota, jednostavnost i lepotu kockanja, kao i neku neobjasnjivu euforiju, a o entuzijazmu da i ne govorimo. Ali, to su sve emocije, a od emocija se ne zivi. Zato cu ja ovde potpuno besplatno u pola tri nocu da vam napisem kompletnu analizu zbog cega bi trebalo da imate koristi od ovakvog istorijskog rasula jedne reprezentacije. Rasulo, fijasko Predpostavljam da se svi secamo one istorijske utakmice izmedju Srbije i Albanije u sred Srbije, nakon koje smo se svi posvadjali na Forumu, i gde smo bili na korak od gasenja naseg Foruma. Ja sam tu utakmicu najavljivao iz tri dana, bas kao i onu utakmicu izmedju Bosne i Hercegovine i Italije u Zenici. U tom postu za mec izmedju Srbije i Albanije u sred Srbije najmanje sam se drzao teme, a najvise onoga zasto je to trebalo da bude istorijska utakmica. I dalje smatram da je to bila jedna od mojih najboljih analiza, ali ko me yebe, kada svi znamo da se na ovom smesnom Forumu analiza smatra dobrom samo ako predlog prodje. A ko me yebe i sto u analize ne unosim pojave na koje ne mogu da uticem, kao na primer izvodjenje penala u Zenici, gde sve do penala reprezentacija Italije nije izgubila iako je imala dve trecine utakmice igraca manje, ko me yebe sto u analizi nisam uracunao da ce Gattuso za prvog izvodjaca penala izabrati najmladjeg reprezentativca koji cak nije ni starter u svom klubu, a nije cak ni italijan. Ili ko me yebe sto u analizi za utakmicu izmedju Srbije i Albanije u sred Srbije, nisam uracunao i odluke jednog poremecenog uma, predsednika Srbije pa cu na ovom drugom da se zaustavim Znaci, na toj utakmici izmedju Srbije i Albanije, Srbiji je bio potreban najmanje jedan bod za baraz za odlazak na Svetsko Prvenstvo, a sa eventualna tri boda protiv Albanije u sred Srbije, oni bi najverovatnije obezbedili baraz. Srbija je pred tu utakmicu sa albancima bila kaznjena zabranom prodaje karata za jednu petinu kapaciteta stadiona koji je morao da bude prazan. Reprezentacija Srbije tradicionalno igra u Beogradu, na Zvezdinom stadionu, tako da je prvobitno za susret izmedju Srbije i Albanije bio odredjen bas Zvezdin stadion. Psiho, Predsednik Srbije kao doktor manipulacija masama, i najbolji poznavalac mentaliteta naroda kao stoke, je odlicno znao kakva je utakmica izmedju Srbije i Albanije. Pa cu ovde malo da se udaljim od teme. Kao doktor manipulacije masama, Psiho odlicno zna da je osnovni cilj bavljenja politikom da ubedis nekoga u svoje ideje. Posto Psiho takodje odlicno zna da je patriotizam samo obicna emocija, a to da li ste desnicar ili levicar to je politicko opredeljenje, on je jos od mladosti znao gde treba da se "gadja" stoka odnosno narod, a to su uvek emocije, a ne politicko opredeljenje. Psiho je odlicno znao da ako zeli da vlada dozivotno, onda mora da podilazi narodu, odnosno mora da govori ono sto stoka zeli da cuje, a nikako ono sto je istina.  Tako su i nastale one cuvene Psihove recenice da srpski gradjani samo treba da budu strpljivi, jer ce zapadne granice Srbije biti sve do linije Karlobag-Ogulin-Karlovac- Virovitica, ili ono cuveno obracanje medjunarodnoj zejednici "... pa vi samo bombardujte Srbiju, ubijte jednog Srbina, mi cemo stotinu Muslimana, pa da vidimo sme li medjunarodna zajednica ili bilo ko drugi da udari na srpske polozaje ..." Ili ona jos cuvenija Psihova kada se pre nekoliko godina obracao svojim biracima babama, dedama i ciganima i rekao da samo treba da se strpe do 2026-te godine kada ce iznad Srbije leteti 250.000 letecih automobila Mada bih ja ovde najradije izdvojio izjavu Psiha bas pred ovo leto. Posto je Srbija, osim sto je najgora zemlja na svetu, sa krizom kojoj se ne vidi kraj, duboko podeljeno drustvo na sa jedne strane vecinu, babe, dede, cigane i gradjane koje zive po selima i obodima velikih gradova, i manjinu, mlade i urbaniji, obrazovaniji deo gradjana, Psiho je odlicno znao da pred pocetak svakoga leta veliki broj mladih iz Srbije odlazi na sezonski rad u Hrvatsku. E sad, posto Psiho zna da svi ti mladi imaju roditelje, a njihovi roditelji imaju takodje roditelje, a svaki srpski gradjanin over 60 godina je Psihov glasac, on je znao da bi tu moglo biti problema, da neka baba i deda cuje od svog unuka da postoji svet i van granica Srbije. Zato je Psiho bas pocetkom petog meseca ove godine preko Ministarstva Spoljnih Poslova, a pomogla je i Crkva kao i uvek kada je najteze, izdao zvanicno saopstenje jedne zemlje, gde je Srbija u okviru svog zvanicnog sistema "Semafor putovanja" svrstalo Republiku Hrvatsku u "narandzastu kategoriju" sto znaci da se gradjanima Srbije zvanicno preporucuje da u Hrvatsku putuju samo u slucaju krajnje potrebe. A razlozi su, prema navodima Psiha, ucestali incidenti, tenzije, napetosti i tradicionalna neprijateljstva hrvatskih gradjana prema strancima. Ko ne raume diplomatski recnik, Psiho je babama i dedama u Srbiji hteo da kaze da njihovi unuci nikako ne bi trebalo da idu u Hrvatsku, da bi trebalo da izbegavaju javna okupljanja i mesta na kojima bi mogla da se ocekuju provokacije i incidentne situacije, a to su, zamislite bas primorje i ostrva. E bas zato, da ne bih danas procenjivao da li je Psiho u pravu, ili je Hrvatska raj na zemlji, ja sam sebi vec odigrao double protiv "nasih" i jednih i drugih, i protiv Hrvatske i protiv Srbije, pa neka se yebu i jedni i drugi. A i Psiho moze da me povuce znate vec za sta, sa tim njegovim otrovima. Ali, da se vratimo na reprezentaciju Srbije, od koje bi mogli da imamo veeeeeelike koristi. Kao doktor manipulacije masama, Psiho je pred istorijsku utakmicu izmedju Srbije i Albanije znao da po njega ta utakmica moze biti veoma vazna, zapravo kljucna po njegov rejting, pogotovo u uslovima prakticno gradjanskog rata na ulicama Srbije. Ako bi Srbija pobedila Albaniju u sred Srbije, pretpostavljam da mozete da zamislite svu tu euforiju i entuzijazam, ukljucujuci i podizanje nivoa patriotizma. Pa valjda ste barem jednom bili na nekom Perkovicevom koncertu da to razumete, zar ne? Ali, postojao je i rizik da Srbija ne pobedi, imajuci u vidu kakve krsine i drvosece igraju u srpskoj reprezentaciji, sto je Psiho takodje odlicno znao. I onda je Psiho procenio, zasta mu treba dati medalju, da reprezentacija Srbije ipak ima istorijske krsine od igraca, i zato je odlucujucu utakmicu sa Albanijom prebacio za Leskovac, pravu vukojebinu, unutrasnjost Srbije, plus nije dozvolio slobodnu prodaju karata za tu utakmicu. Tako da znate, ovu dugorocnu prognozu da treba da iskoristimo ovo istorijsko rasulo i fijasko unutar srpske reprezentacije, vam je napisao Psiho, a ne ja. Psiho bi prvi voleo da je njegova Srbija mogla da potopi Albaniju, i budite sigurni da bi to iskoristio, ali je politicka mudrost i ogromno znanje o manipulacijama masama, a pogotovo znanje o sportu presudilo u proceni da bi na utakmici protiv Albanije moglo da bude sranja. U Srbiji postoji odlican mehanizam da nezadovoljstvo gradjana ugusite nasiljem. Na svim stadionima i dvoranama u Srbiji, a gde ne igra Crvena Zvezda vi jasno mozete cuti kako ceo stadion ili cela dvorana sa nevidjenim entuzijazmom peva kako je Psiho pederrrrr. Psiho to lako resava tako sto na stadionima i dvoranama ubacuje polupismene placenike koje stiti zvanicna policija. I onda kada nekome pocne da padne na pamet da je Psiho ipak pederrrrr, onda krenu bezbol palice da rade.   Psiho kao doktor manipulacije masama je znao da izbor Beograda za utakmicu sa Albanijom nije najbolji izbor za njega jer bi stadion bio pun, a toliku masu nije lako iskontrolisati, plus je odlicno znao da Beograd nije isto sto i selo, plus je znao da na ovakve utakmice ne dolaze babe, dede i cigani, njegovi biraci, plus je znao da ce biti horskog pevanja da je pederrrrr, plus je znao da ce utakmica biti prenosena preko televizije, plus je znao da ce mec gledati cela Srbija, a njemu ne odgovara da je istina ono sto vidite svojim ocima. I zato je izmedju mogucnosti da njegova zemlja mozda i prodje Albaniju, ali da se na televiziji cuje da je pederrrrr, i mogucnosti da mozda prodju, a mozda i ne prodju Albaniju, ali da se na televiziji cuje "Aco srbine", izabrao ovo drugo, utakmicu u vukojebini, i bez slobodne prodaje karata. I evo nas na pocetku posta, za one koji su preziveli. Kako god okrenete, uvek se vracamo na isto, na religiju i nauku. Ko veruje u Boga ce reci da je reprezentaciju Srbije zadesila karma, sudbina, nesreca ili kazna od Boga, a ko veruje u nauku, potpuno je jasno zasto ove slike sa utakmice protiv Grcke u sred Beograda izgledaju kako izgledaju. Nisi hteo da najvazniju utakmicu u istoriji Srbije igras u Beogradu jer si znao ce ti ceo stadion skandirati da si pederrrrr, a sada nakon onakvog fijaska i rasula, opet igras u Beogradu protiv prijateljske Grcke i jos se cudis sto niko nije dosao, a kamoli platio kartu. Kao i uvek, ja mislim da kada udjete u pogresan voz, da su sve sledece stanice uvek pogresne. Ja mislim da je Psiho usao u pogresan voz jos pre 14 godina, ali da je odlicno znao da ulazi u pogresan voz, jer ako hocete da budete Predsednik, ne trebate stoki da govorite istinu, vec treba da ih ubedite da voz ide u odlicnom smeru. I za kraj da objasnim ovo oko pogresnih stanica u pogresnom vozu. Nakon nacionalne tragedije sa pijanim Kiksijem, Psiho je srpskoj reprezentaciji izabrao takodje epsku neznalicu. samo je ovaj drugi manje iritantan, ali je isto budala kao i pijani Kiksi. I onda se desilo da je ova jos veca budala od pijanog Kiksija trebao da igra prijateljske utakmice koje su jos ranije zakazane, a pred sam pocetak leta, plus kada su sva nacionalna prvenstva zakazana, plus pred sam  pocetak Svetskog Prvenstva. E sada vi zamislite taj entuzijazam kod Tadica, Mitrovica ili Vlahovica koji zajedno imaju preko 120 godina, koji nakon klupske sezone treba da idu na pripreme reprezentacije nakon onakvog fijaska i rasula sa Albanijom, plus su trebali da idu u Mexico, domacinu Mondijala, pa kod Capo Verde, pa buducim svetskim prvacima spancima, majko moja. Ja ovde zavrsavam post. Hteo sam potpuno besplatno u pola cetiri nocu da budem koristan po Forum tako sto sam mislio da bi bilo korisno da vam predstavim kakvo rasulo vlada u srpskoj reprezentaciji. A cak i da nista ne znate o njima, dovoljno je samo da vidite njihov raspored u narednih mesec i po dana. Dolazi im Holandija, pa idu Nemackoj, pa idu Holandiji, pa im dolazi Nemacka, pa idu Grckoj ... cccccccc Pa da se zovete Norveska, rekli biste da je ovo tezak raspored, zar ne? Zavrsicu post sa ovom budalom na klupi Srbije. Kada je dosao na klupu Srbije, i na svojoj prvoj konferenciji za stampu, konferenciju je poceo time sto se rukovao sa svakim novinarom ponaosob. To su poznati seoski maniri, kada neka seljacina hoce da zadobije poverenje jeftinim trikovima. To je kao kada sam ja bio mali, pa me moja mama terala da jedem kelj i palentu sto su najgori otrovi koje sam ikada stavio u usta, pa kada te otrove nisam hteo da jedem, moja mama bi uzimala telefon u ruke, pa je kao naglas zvala policiju i vatrogasce da dodju u nasu kucu jer necu da jedem kelj i palentu. Selektor Srbije je prvo najavljivao potpunu smenu generacija, novi pocetak, i potpuni zaokret i "okretanje mladima" A onda kada je sa tim "mladim snagama" otisao dopingovanim mexikancima, Capu Verde i buducim svetskim prvacima i prosao sa nula pobeda, nula neresenih i tri poraza i gol razlikom 1:11 onda je bilo daj vracaj Tadica i Milinkovic-Savica, nema veze sto zajedno imaju devedeset godina. A posle utakmice sa Grckom je vec poceo da dize ruke i najvljuje ostavku. Mozemo samo da ocekujemo sta ce biti nakon po dve utakmice sa holandjanima i svetim nemcima. Ako vlasnik ovog smesnog Foruma uopste cita sta pisu registrovani korisnici, morao bi da bude ponosan na svoj Forum. Izgleda da nas Forum citaju i ovi iz velikog Bet365. Post sam poceo da pisem u pola cetiri ujutro kada je jedinica na Spaniju protiv Hrvatske bila oko 1,30 a evo upravo sada kada sam zavrsio post u pola sedam ujutro, jedinica na spance je vec 1,18, majko moja. Pa kolika ce tek biti kvota na spance, pet minuta pre pocetka utakmice, kada je sa 1,36 vec pala na 1,18 eeeeeej zivote! Do sutra u 15.00 casova i pola sekunde nece biti uslova ni da se u Poslednjoj Sansi postavi cak ni pobeda spanaca iz poluvremena po 1,20  ccccccc   I na kraju, nikako nemojte da zaboravite, Srbiji dolaze holandjani, pa idu nemcima, pa idu holandjanima, pa im dolazi Nemacka, pa idu grcima. Zivelo kockanje, najzdravija stvar na svetu.        
    • Subota mladi. Hrvatska - Madjarska Timski over 1,5 na Hr Ss  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use