Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. messi

messi

2. blacky44

blacky44

3. Clutch

Clutch

• Svakako sve navedeno na cemu sam pao bih igrao i sada, i X puta bez gledanja, jer sve je bilo jasno kao dan, jasnije od prolaza Italije kontra Makedonije ali jbg uvijek ima jedan veliki ALI.
    • Danas “pozdrav uz sum Jadranskog mora” a sutra kada ti na utakmici Liverpoola padne under 0-1 gola, ili kada ti Real Madrid ne postigne gol na utakmici,  ili kada Marmoush uopste ne sutne u okvir gola na utakmici bice “… pravila ne valjaju, administratori su skratili takmicenje, Nutrija je prevarant, Nuki01 nema pojma, Poslednja Sansa je namestena, Furyshaa i ja nismo imali srece, Izudin nas je pokrao … traaa-laaa-la … “  
    • Kolega Leo,nama obicnim smrtnicima je drago da uopce mozemo biti negdje tu uz vas🙂Svako dobro🙂
    • Samo da vas podsjetim da ovaj prvi na listi, dakle najpopularniji vec 2. (Slovima DRUGU) godinu za redom gubi u direktnoj okladi od ovog četvrtoplasiranog na listi, odnosno vječnog člana drugoligaške smrdljive jametine pune fekalija, odnosno forumaša sa najljepšim i najboljim analizama u posljednjoj šansi što i nije teško jer ih nitko i ne piše, odnosno mene.  Svako dobro i sretno s tipovima, pozdrav uz sum Jadranskog mora
    • Crvena Zvezda vs Lincoln, over 2,5 gola na utakmici, kvota 1,25 (danas) Rapid Wien vs Decic, jedinica, kvota 1,12 (cetvrtak) Ukupna kvota 1,40 Treba da znate da od nocas pocinjem sa teskim i ozbiljnim pripremama za novu sezonu  u realnom kladjenju, kao i sa pripremama za novu sezonu u svetoj Poslednjoj Sansi. Nikada nisam bio motivisaniji, posto cu ove sezone u prvoj, elitnoj konacno imati neprijatelja koji moze da me stimulise da izvucem iz sebe najbolje. Konacno mi se vratio entuzijazam i borbeni duh, koji sam izgubio igrajuci sa ovim kolegom @Fitoz Osecam da sam nazadovao i izgubio sav kvalitet koji sam imao, igrajuci sa njim, ali je, na srecu, sve to proslo, posto cu u ovoj sezoni najzad igrati protiv njega, svi dobro znate, koga. Ne znam zasto sam napisao ovaj uvod, verovatno sam hteo da kazem da je pravo vreme da pocnete da me se pribojavate, jer od danas krecem sa pripremama. Jos danas cu postaviti dva predloga na cist talenat, a od sledeceg puta, predloge cu postavljati, kao i uvek, na znanje. Over 2,5 gola na utakmici Crvena Zvezda vs Lincoln, kvota 1,25 Moj predlog za kladjenje je zapravo over 1,5 gol na ovoj utakmici, ali posto i kladionice ocekuju golove na ovoj utakmici, te su igru over 1,5 gol kvotirali sa 1,05 ja cu svakako odigrati over 2,5 gola na utakmici, ali cu se braniti i sa dva tacna rezultata, 2:0 za Zvezdu i 1:1 sto je kvotirano sa po 8,00 i 29,00. Zvezda je ove sezone postigla 12 golova na tri zvanicne utakmice, od cega su Javoru dali cetiri komada a Ofk Beogradu sedam. Ali zato, kao i uvek, cim izadju iz seljane zvane Srbija, ne mogu da uguraju nikome vise od gola. Ovim ribarima, konobarima, postarima i vodoinstalaterima iz Lincolna su jedva ugurali jedan gol u utakmici u kojoj nista nisu pokazali, iako su igrali sa igracem manje. Mislim da ce danas Zvezda dati vise od jednog gola, a ako ne padne treci, svakako cu imati odbranu u tacnom rezultatu od 2:0 za beogradska govna. Zvezda je pocela rano pripreme, kao i Hajduk jer do Velike Gospe oba ta krsa treba da odigraju jos sto evropskih utakmica pre nego sto ispadnu iz Evrope vec do 15.08. Ako, pak, nekako prodju Veliku Gospu, pozelimo im da u grupi igraju, kao i Dinamo prosle godine, sa Bayernom i Arsenalom. Samo jos da kazem da veliki bet365 daje u ponudi pobedu beogradsjih govana i over 1,5 gol na utakmici po 1,12   Rapid Wien vs Decic, jedinica, kvota 1,12 O gostima znam samo da dolaze iz Crne Gore, a iz skole se secam da cela Crna Gora ima tri puta manje stanovnika nego grad Bec. Pre nego sto sam uzeo da pisem ovaj post, video sam da je rezultat iz prve utakmice bio 2:0 za austrijance, pa bi to malo znanja iz skole bila i moja analiza za ovu utakmicu. Znam nesto malo i o tome kakva je to zemlja Crna Gora, kakvi su stadioni tamo i kakav se fudbal igra u toj vukojebini, ali stvarno nemam nameru da trosim tastaturu na takve stvari. I za kraj, samo da kazem jos ovo. Celo leto me nije bilo na ovom smesnom Forumu koji je za to vreme bez mene, orisao u qurac. A onda sam se vratio sa tri posta. Ovo su rezultati kako stojim sa popularnoscu na Forumu, a kada je u pitanju znanje i pamet, razlika je deset puta veca u odnosu na ove cirkusantw ispod mene    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use