Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Pozz ljudi,

evo u zadnje vrijeme pokusavam s ovom taktikom i dosta dobro ide. Uglavnom cilj mi je po listicu odigrati 3 utakmice i uzimam okladu - oba daju gol prvo poluvrijeme - NE.

Kvote se vrte od  1.1 do 1.15

Svaki dan kad je "dobra ponuda" odigram listic i radim progresiju tj. cijeli ulog sa listica prije stavim na novi. Cilj je odraditi 4 ciklusa ( ako sve prode sveukupan dobitak bi bio oko x4 pocetnog uloga).

Zanima me ako imate za predolziti neku ekipu, bilo kakve kritike i povrh svega ako je netko uopce zainteresiran za ovakav sistem igre (da zajedno slozimo najsigurnije parove, ...).

Objavljeno
prije 15 minute, tihi372 said:

Sretno sa sistemom,ali zašto se ograničavaš na samo jednu vrstu oklade,onosno samo na okladu da oba tima ne daju gol u prvom poluvremenu,tako malih koeficijenata dnevno ima more zašto se ograničit i tražit samo jednu vrstu oklade

Zahvaljujem. Pa trenutno mi se ovo pokazalo kao najbolje jer i kad sam igrao progresije (kvote takvog tipa (2+, ekipa daje gol, uzimaju set,...) uvijek neki "zicer" zezne. Probat cu dalje s time, nadam se da ce biti dobro :D. Hvala na komentaru i svaki prijedlog je dobrodosao.

Objavljeno
prije 54 minute, SleepyBear said:

1. korak: 1.pol ngg

Ufa - Lokomtiv  @1.1

Sanat Naft - Shahr Khodro @1.13

Treci par sam zakasnio objaviti ( vec je utakmica krenula).

Sretno ako netko isprati.

A koliki ti je ulog

Objavljeno

Nazalost pad...

Novi ciklus :

1. korak : 1.pol NGG

Koln - Borrusia Dortmund @1.21

Werder - Wolfsburg @ 1.15

Crotone - Bologna @1.2

Valladolid - Sevilla @1.13

Athletic Bilbao - Eibar @1.11

Ulog : 1 unit, Trenutna banka : 8 unita.

Sretno.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use