Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno
prije 16 minute, Ivan98 said:

Jokić 26.5+ (27.5 isto može ) 

Jokić na Kantera koji nije čuo za pojam obrana ...ostali su bez Murraya očekujem Jokić show i 30+ 

Embid 30.5+( kad izađe ponuda  ja bi ga stavio 30 ravno Milestones)

Booker 26.5+   ss 1.85/bet 1.68 

Embid i Booker nemam tu STA puno REC niti pametovati , nadam se da Nece biti neki glupi blowout i ovo ulazi lagano 

Beal 30 Milestones  1.76 bet365/( ss 31.5 1.85)

Sto se beala tice , on i Washington ganjaju playoff takoder , zadnjih 5 je 30+ , curry u strasnoj formi , mislim da Ce jedan drugog vuci da zabijaju , Gsw isto  blizu playoffa tako da ne očekujem blowout i pristup preko kurca 

Irving 30.5- ( Nurse će ga udvajat kao i obično sve najbolje igrače ,sinoc jedva 30 protiv NewOrleansa i oni su ga udvajali, po meni Toronto puno bolja obrana , dns se VVL ,siskam i Lowry  vracaju )

Objavljeno

Vucevic 23.5+

Nece imati bas lagan posao sa allenom ,no Chicago je bez LaVine tako da Ce najveći teret ponijeti opet Vucko , hvataju playoff tu su na diobi , pobjeda im je imperativ i granica je privlačna , na drugim mjestima je 25.5

Objavljeno

Valanciunas je Out , psk ga ima u ponudi , Morant je na 18.5 što je po meni promašena granica,jer valanciunas neće igrati , brooks je upitan , ako Brooks bude opet Out to je onda moranta 25+ više nego garant 

Objavljeno

Prije dvije večeri sam igrao ovo 

IMG_20210420_133250.thumb.jpg.a0977b7657737f18fe366222581cf965.jpg

DNS su već kvote dosta manje ,10 trica je 7 (bilo 10 jučer , no predložiti ću vam da ga uzmete i ganjate te trice 7,8,9,10.. ako i ne prođe danas već u nekoj od sljedeće 2,3 sam siguran da će opet ubaciti 10ak , savjet (i ja osobno to radim) kad ne dođu trice sljedeću tekmu  povisim ulog za xy % ovisno o kvoti ,taman toliko da se pokrije pad od prošle utakmice

Više da gušt nahranim ,nije za veće uloge jer su trice rulet 

Objavljeno
prije 2 sati, Ivan98 said:

Vucevic 23.5+

Nece imati bas lagan posao sa allenom ,no Chicago je bez LaVine tako da Ce najveći teret ponijeti opet Vucko , hvataju playoff tu su na diobi , pobjeda im je imperativ i granica je privlačna , na drugim mjestima je 25.5

Može se i na supersport igrati 23.5+ za 0.04 manju kvotu IMG_20210421_155416.thumb.jpg.c7b0ba04150c1de375ada9de9cfeafc7.jpg

Objavljeno
prije 20 sati, Ivan98 said:

Vucevic 23.5+

9..❌

Valanciunas je Out , psk ga ima u ponudi , Morant je na 18.5 što je po meni promašena granica,jer valanciunas neće igrati , brooks je upitan , ako Brooks bude opet Out to je onda moranta 25+ više nego garant 

23✅

Grant 19.5+

Jako fina granica ,realnija je 21.5-23.5

Dallas očajna obrana šuplji ko sir , eventualni blowout vidim kao jedini problem ovdje ,no uzevši u obzir kako Dallas igra zadnjih dana i pobjeda je upitna 

26✅

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use