Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. IzudinB

IzudinB

• Posto mi nedostaje jos pet posta da bih napisao deset u jednom danu, ovde cu napisati vremensku prognozu za Milano. Cela Italija je prekrivena oblacima, u ovom trenutku je u Milanu oblacno, sve je sivo i bez sunca, a kisa je vec deset puta padala. Nema vetra, a trenutno ni kise, ali je sve mokro. Prognoza kaze da ce ceo dan biti oblacno da ce kisa padati ceo dan, ali ne u kontinuitetu. U vremenu utakmice se ocekuje kisa, ali ne i pljusak. Teren je idealan za igru, ali ako kisa bude padala celu utakmicu, to je bolje za Inter. Trenutno je 18 strepeni i veoma je vlazno, u vreme utakmice se ocekuje oko 15-16 stepeni, a stadion je rasprodat jos istog dana kada su karte izasle u prodaji.  
    • Neka ostane negde zapisano kako bih ja, da sedim na klupi Intera, izbacio ovu Barcellonu.  Barcellona ima deset vrlina, i samo dve mane, ali su te dve mane toliko velike, da bi bilo koja od pet Top trenercina na svetu, to morala da iskoristi. Barcellona igra toliko suludo, rizicno, visoko i iracionalno da samo zahvaljujuci kvalitetu i talentu igraca uspevaju da "maskiraju" te svoje kriticne tacke. Zbog iracionalno visoko postavljene zadnje linije, te rizicne i otvorene igre, Barcellona je ove sezone sedamnaest puta bila u rezultatskom zaostatku tokom utakmice. Osim toga, Barcellona je prva evropska ekipa po tome koliko su primili "offside" na utakmici, odnosno na njihovim utakmicama su se protivnici najvise puta "upecali u offside zamkama, od svih evropskih liga. Barcellona je vecinu svojih golova u sezoni primila iz "neaktivnih" situacija, dakle kada nisu kontrolisali posed, odnosno kada se nista nije desavalo na utakmici, pa sevnula neka kontra ili istrcavanje iz nicega. Neka ostane negde zapisano da bih ja vodio Inter do prolaza dalje tako sto bih do detalja preslikao njihovu prvu utakmicu sa Bayernom u Munchenu, dakle bunker ispred gola, odbrana sa deset igraca u bloku, uz kontre na svaku iole sansu da se istrci iz odbrane i udahne malo svezeg vazduha. I ako se slucajno povede, samo nastaviti i dalje tako, zbijeni u bunkeru ispred gola, ako treba i sa Lautarom ispred gola, pa neka Barcellona napada sa deset igraca na polovini Intera. I ne zaboravi dragi moj Intere, nikako sa Barcellonom na gol vise, vec samo bunker i autobus ispred gola, ako treba i avion neka se parkira ispred gola. I Acerbi obavezno da igra svih 90 minuta, cak i bez noge, ako treba.    
    • Zbog predaje prošlog para,postavljam novi par   06.05.2025.g.| Tenis ATP CH Prague | 14:30h     Mees Rottgering-Daniel Rincon    2   1,20  bet365 (Koeficijenti 06.05.2025.g. u 13:09 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Inter - Barca više od 3,5 kartona kV 1,72 bet365. Po meni fulali bar jedan karton. Prošli tjedan ih je bilo 5
    • Danas bih mogao veoma lako da napisem deset postova u jednom danu, sto bi mogao da bude rekord na ovom smesnom Forumu. Evo i jednog tiketa da odigramo odmah da se smirimo, nerviramo navijace Hajduka sa Foruma, i da ne moramo da cekamo weekend. Dve jedinice na ekipe koje igraju za titulu, i pri tome igraju jednu utakmicu sedmicno, sto znaci da imaju vremena da se spreme za utakmicu pod uslovom da su zdravi. Dve jedinice, na Dinamo, evropsku septicku jamu i najbolji regionalni klub, i na cigane, juznjake sa juga Italije, Napoli. A Hajduk i dalje ostaje otrovan klub, u otrovnom gradu, sa otrovnim ljudima.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use