Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Rubin - Barcelona 2

Gledam Barcelona bi morala ovo dobit, razmilsljam da ih ubacim na listic. Ceka ih jos gostoavnje u Kievu i kod kuce s Interom. Ipak se rado o debitantu LP-a i aktulanom (iako ne zasluzenom) europskom prvaku. Barca bi ovo mogla dobit i sa hendiem koliko god Rubin bio opasan cuda se ne događaju dva puta zaredom.

Slažem se za Barcelonu i ja ću je sutra sigurno odigrati, međutim treba uzeti u obzir da je navodno jako loš teren u Rusiji i da kvaliteta Barcelone neće moći doći toliko do izražaja kao na dobrom terenu. Ipak, unatoc tome vjerujem u njihovu pobjedu, pogotovo jer će imati motiv više, nakon kiksa sa njima na Nou Campu gdje je Rubin iz 2 udarca iz kontre dao 2 gola... Sumnjam da će to ponoviti, a i Barcelona mora shvatiti ovu utakmicu ozbiljno jer situacija u grupi nije bajna ako ne pobjede danas...

4/Dinamo Kijev-Inter M X2 (1,55) zbroj žutih kartona (Hrvatska Lutrija)

Dakle čeka nas izuzetno bitna utakmica za obje ekipe. Prošlo kolo su se ove ekipe susrele i bičlo je čak 8 žutih kartona na utakmici (4:4). Do sada je Inter skupio 9, a Dinamo Kiev 8 žutih kartona u 3 kola. Obje ekipe spadaju u nekorektnije i često utakmice završavaju sa dosta kartona. Inter je nešto bolji kod kuće, ali u gostima redovito dobiva barem 2 žuta kartona... Druge klad. su postvile marginu 4,5/ što je realnije ali mislim da će i to biti pređeno...

Sudi     Layec

btw. fortuna daje 1,60 da će biti 5 žutih i više...

Objavljeno

Kakva su mišljenja za utakmicu

Fenerbahce - Cibona

Ja sam gledao odigrat 1 na turke...

Ma to bi trebala bit jedinica al premal je koef... osim ak neces za veliki ulog

Ja cu danas:

Fiorentina - Debrecen 1

Arsenal - Alkmaar 1

Sevilla - Stuttgart 1

Dinamo Kijev - Inter Milan 4 i više žuta kartona na utakmici

Rubin Kazan - Barcelona  više od 3 žuta kartona na utakmici

Fiorentina bi se mogo igrat i hendikep zato sto ce sigurno vijat gol razliku, dok Sevilli odgovara i nerijeseno tako da ako igrat s vecim ulogom mozda bolje preskocit taj par. Na utakmici Rubin - Barcelona navodno temperatura -1, umjetna trava i jako loš teren... to ce otezat barceloni pobjedu do koje bi ona ipak trebala doci al razmisljam kad pocnu Messi, Iniesta, Ibrahimovic itd... trcat s loptom rušit ce ih rusi ko letve.. trebalo bi bit zutih na utakmici sigurno vise od 3 a koef je odlicnih 1.70 u lutriji

Objavljeno

Fiorentina-Debrecen   h1     1,50

Arsenal-Alkmaar        h1      1,50

Rubin K.-Barcelona    više od 3,5 žuta kartona      1,70

Lyon-Liverpool          x2     1,45

Fenerbahče-Cibona    1      1,25

Stepanek-F.Serra      1      1,30

Ukupni koef.: 8,57

Objavljeno

Dosta sam razmišljao o Barceloni i vjerujem da će pobjediti, međutim činjenica je da su u padu forme, da su Rusi u euforiji te da su na domacem terenu neugodni. Našao sam bet koji se placa sa 1,50 (koliko i pobjeda Barcelone) a puuuno sam sigurniji da će proci.

[b]Unibet daje 1,50 da će Barcelona imati više udaraca u okvir gola što je must take IMO.[/b] Očekujem da će Barcelona dominirati, napadati i dosta pucati izvana budući da će biti težak teren i nece moci igrati igru kratkih pasova bez greške, kao inace.

Recimo da je do sada Barcelona uputila (u 3 kola) 27 udaraca u gol i 26 udaraca koji nisu išli u okvir gola, dok je Rubin uputio 10 udaraca u okvir gola u 3 utakmice i 6 izvan gola.

Prošlu utakmicu je Barcelona uputila 13, a Rubin 3 udarca u okvir gola.

Ovo stvarno preporučujem svima da odigraju jer vjerujem da je VB, kao i kartone za utakmicu Dinamo Kiev - Inter...

http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?bid=2618&pid=11064&zid=0&pbg=0&cid=0&ctcid=0

Također planiram odigrati pobjedu Liverpoola (3,20) budući da smatram da koef. nije realan. Ok, ne igra im Gerrard i u lošoj su formi, međutim i dalje je to respektabilna ekipa sa odličnim igračima, a i Benitez, koji je pod pritiskom, je pokazao da je više puta majstor u ovakvim utakmicama. Prošle ili pretprošle godine je bila identična situacija i Liverpool je morao pobjediti Lyon u gostima što sam i igrao po sličnom koef. i tada sam pogodio. Nadam se da ću i danas. 

Liverpoolu igra samo pobjeda, dok bi Lyon bio zadovoljan i bodom a i poraz za njih nije katastrofalan. Rijetko kada je Liverpool ispao u ovoj fazi i siguran sam da Frank De Bleeckere neće, u najmanju ruku, odmoći Liverpoolu svojim suđenjem.

Ako danas Liverpool dobije igra u gostima kod Debrecena što IMO dobija, i onda bi u zadnjem kolu trebao pobjediti Fiorentinu kod kuće za prolaz. Lyon u zadnjem kolu igra kod kuće sa Debrecenom i to su im gotovo sigurna 3 boda, a sa tih 3 i do sada sakupljenih 6 bodova oni idu dalje.

Sve u svemu mislim da će Liverpool danas slaviti, i da bi na kraju skupinu molgi proći Liverpool i Lyon, dok bi Fiorentina bila treća...

Objavljeno

evo što sam pročito na jednom drugom forumu...

Fenerbahce - Cibona 04.11.09.

Bogdan Tanjević(trener fenerbahcea) je izjavio za ovu utakmicu :

"To je utakmica koju moramo pobijediti ali imamo mnogo ozlijeđenih i bolesnih igrača , što za nas čini jako tešku ovu utakmicu protiv Cibone. Nismo baš stvarno spremni za utakmicu i malo smo melankonični prije početka utakmice. Imamo još i problem zbog igranja u praznoj dvorani. I u euroligi i u domačem prvenstvu još uvijek čekamo da navijači dođu i podrže nas. Nadam se da če doći danas i podržati nas kao što su to ranijih sezona činili."

Za Fenerbahce Willie Solomon je suspendiran za ovu utakmicu , Emir Preldzić je imao gripu i nije trenirao 2 dana , Tarance Kinsey (vodeći strijelac) ima probleme sa rebrima i pokušava ga se oporaviti za utakmicu , Giriček i Serhat Cetin vuku lagane ozlijede (vjerovatno će nastupiti obojica) a Rasim Basak je ozlijedio ruku.

Cibona nema problema sa izostancima i dolazi u kompletnom sastavu na ovu utakmicu.

Probati da Cibona neče izgubiti sa hendikepom (postavljeno 13.5).

Sretno!

a drugi korisnik tog foruma je rekao NO BET....tako da mislim da cu ih ja poslušat...

Objavljeno

evo jedan rekreativni

Fiorentina-Debrecen  1

Sevilla-Stuttgart        1

Rubin-Barcelona  više od 3 žuta

Dinamo Kijev-Inter M.  4 i više žutih

New Jersey-Denver    2

Minnesota-Boston      2

Florida-Carolina            1

Lyon-Liverpool    oba daju gol

New Orleans-Dallas      2

Arsenal-AZ Alkmaar      1

Objavljeno

Dosta sam razmišljao o Barceloni i vjerujem da će pobjediti, međutim činjenica je da su u padu forme, da su Rusi u euforiji te da su na domacem terenu neugodni. Našao sam bet koji se placa sa 1,50 (koliko i pobjeda Barcelone) a puuuno sam sigurniji da će proci.

Unibet daje 1,50 da će Barcelona imati više udaraca u okvir gola što je must take IMO. Očekujem da će Barcelona dominirati, napadati i dosta pucati izvana budući da će biti težak teren i nece moci igrati igru kratkih pasova bez greške, kao inace.

Recimo da je do sada Barcelona uputila (u 3 kola) 27 udaraca u gol i 26 udaraca koji nisu išli u okvir gola, dok je Rubin uputio 10 udaraca u okvir gola u 3 utakmice i 6 izvan gola.

Prošlu utakmicu je Barcelona uputila 13, a Rubin 3 udarca u okvir gola.

Ovo stvarno preporučujem svima da odigraju jer vjerujem da je VB, kao i kartone za utakmicu Dinamo Kiev - Inter...

http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?bid=2618&pid=11064&zid=0&pbg=0&cid=0&ctcid=0

Na poluvremenu 4:1 u korist Barcelone u udarcima u okvir gola... Bio je isti koef. kao i na pobjedu Barcelone i mislim da je ovo bila puno bolja opcija za odigrati. Nadam se da netko i je...

Objavljeno

odigrao bi to ali nisam regan na unibet :-[

nema niti još jednoga kartona pa znači da padam  >:( >:(

nisam igrao kartone na toj utakmici, međutim očekivao sma da će biti minimalno 3 žuta. Ipak sudac nije baš među onima koji se razmahuje kartonima, iako je jutros na uefa.com pisalo da sudi drugi sudac, tj. zamjenili su suce sa te i utakmice intera, ali su i ispravili grešku...

Objavljeno

odigrao bi to ali nisam regan na unibet :-[

nema niti još jednoga kartona pa znači da padam  >:( >:(

nisam igrao kartone na toj utakmici, međutim očekivao sma da će biti minimalno 3 žuta. Ipak sudac nije baš među onima koji se razmahuje kartonima, iako je jutros na uefa.com pisalo da sudi drugi sudac, tj. zamjenili su suce sa te i utakmice intera, ali su i ispravili grešku...

2 žuta i još 12 minuta... možda Vam i prođe bet...

Objavljeno

4/Dinamo Kijev-Inter M X2 (1,55) zbroj žutih kartona (Hrvatska Lutrija)

Dakle čeka nas izuzetno bitna utakmica za obje ekipe. Prošlo kolo su se ove ekipe susrele i bičlo je čak 8 žutih kartona na utakmici (4:4). Do sada je Inter skupio 9, a Dinamo Kiev 8 žutih kartona u 3 kola. Obje ekipe spadaju u nekorektnije i često utakmice završavaju sa dosta kartona. Inter je nešto bolji kod kuće, ali u gostima redovito dobiva barem 2 žuta kartona... Druge klad. su postvile marginu 4,5/ što je realnije ali mislim da će i to biti pređeno...

Sudi     Layec

btw. fortuna daje 1,60 da će biti 5 žutih i više...

Na poluvremenu 3 žuta... dakle treba još jedan, što vjerujem da će biti...

Objavljeno

"03.11.2009 Utorak (Listic Dana)

« : Studeni 03, 2009, 09:45:09 »

Ja cu danas probat triple:

Milan - Real Madrid oba daju gol

Arsenal - Alkmaar 1

Fiorentina - Debrecen 1

Tecaj 2,54"

Eto tak mi i treba kad sam se predomislio i uplatio nebuloze  >:(

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use