BOKS: Meč od milijardu dolara

Napokon je pred nama vikend u kojem će se odviti meč kojeg se organizira godinama, a nestrpljivo priželjkuje od njegove službene potvrde početkom godine. Što napisati o meču o kojem je već sve napisano, o kojem je sve rečeno… osim da će po mnogo čemu ovaj meč biti najbolji. Pretpostavljamo da i oni koji do prije nekog vremena nisu čuli za imena Mayweather i Paquiao, i oni koji ne prate boks da su barem u posljednjih tjedan dana negdje čuli ta imena kojih je pun internet, TV i ostali mediji.

Floyd Mayweather jr. (SAD) – Manny Pacquiao (Filipini)

UNIBET besplatna oklada 30eura

ISKORISTITE FANTSTIČNU PROMOCIJU UNIBET KLADIONICE I KLADITE SE BESPLATNO SA 30E! U SLUČAJU NEDOBITNE OKLADE, UNIBET TI VRAĆA ULOG!!! MOŽE LI BOLJE! 😉

Unibet besplatna oklada bonus

Pred nama je dakle najveći sportski event, veći po zaradi čak i od Super Bowl-a, a navodno vrijedan i preko milijardu dolara. Uživo će ovaj susret u Las Vegasu pratiti 16 000 sretnika koji su uspjeli doći do karata, koje su navodno planule za svega jednu minutu. Cijena karte navodno je iznosila 351 000 dolara na sekundarnom tržištu.

Na našim prostorima meč počinje u noći sa subote na nedjelju s početkom u 3:30 sati, a za Hrvatsku je besplatni prijenos osigurala Nova TV. U SAD će se prijenos moći pratiti samo uz naknadu od 99 dolara.

Ovaj meč dogovaran je preko 5 godina, a očekuje se kako će će Mayweather za ovaj meč uprihoditi 180 milijuna dolara, dok će Paquiao pripasti 120 milijuna dolara.

Floyd Mayweather jr. je Amerikanac i javnosti poznat kao jedan od najbogatijih sportaša na svijetu. Navodno je u dosadašnjoj karijeri zaradio oko 400 milijuna dolara, a to i obilato troši , jer je poznat kao obožavatelj luksuznih nekretnina i pokretnina. Floyd je vlasnik WBA i WBC pojasa, a u karijeri je neporažen, sa nevjerojatnim skorom od 47 pobjeda i 0 poraza. U posljednjem meču svladao je Marcosa Maidanu. Poznat je kao sjajan taktičar i osoba koja se sjajno prilagođava na svoje protivnike. Također neki ga smatraju najboljim defanzivcem u povijesti ovoga sporta.

Pacquiao - maywerather kladionica

S druge strane totalna suprotnost je Manny Pacquiao koji je u djetinjstvu živio u ogromnom siromaštvu i čak spavao na ulici u kartonskim kutijama, a za svoj prvi meč dobio je 2 dolara. Manny za razliku od svog protivnika je posvećen vjeri i otvoren je prema svim ljudima, pa stoga na siromašnim Filipinima uživa status božanstva. Pacquiao je vlasnik WBO pojasa, do sada je bio vlasnik čak 10 raznih titula, u čak 8 težinskih kategorija. Do sada je upisao 57 pobjeda 5 neriješenih i dva poraza (posljednji 2012. od J.M. Marqueza). Osim po životnoj priči on je suprotnost Floydu i po stilu borbe. On je super brz boksač i izrazito napadački nastrojen, tako da ima velik broj udaraca tijekom samog meča.

[touchcarousel id=’2′]

Dakle, ovaj meč je suprotnost karaktera, stilova borbe, životnih priča, načina života i to daje još jedan poseban dodatak ovom ionako strašnom meču. Pošto se u ovom meču okreću ogromni novci, tako i kladionice nude veliku razradu za sami meč, pa Vas pozivamo da i Vi odigrate listić sa svojim prognozama, kako bi sa što više žara pratili meč stoljeća.

Neke poznate osobe tako su već javno objavile svoje oklade, pa će primjerice 50 Cent na pobjedu Mayweathera staviti “siću” od 1.6 milijuna dolara. A P. Diddy i Mark Wahlberg su se okladili u 250 000 dolara na pobjednika. Prvi se kladio u Amerikanca, a drugi na Filipinca.

Unibet je u ponudu stavio zanimljive razrade i specijalne oklade za ovaj spektakularni meč!

Unibet specijalna oklada

Ne zaboravite meč je na rasporedu u noći sa subote na nedjelju u 3:30 sati.