Real Sociedad – Espanyol: Najava posljednje utakmice 19. kola!

Real Sociedad – Espanyol igraju u posljednjoj utakmici 19. kola španjolske Primere. Real Sociedad u ovu utakmicu ulazi na 12-oj poziciji, dok je Espanyol na devetoj. U prošlom kolu su oba tima dobila svoje utakmice, a što se tiče kupa Kralja, oba tima su remizirala u gostima.

Real Sociedad - Espanyol

Timske novosti

Real Sociedad

Real Sociedad je pobijedio utakmicu u prošlom kolu u kojem su prekinuli svoj crni niz od četiri poraza zaredom. Iznenadili su sve kada su igrali na Bernabeu i ostvarili pobjedu protiv Real Madrida sa 2-0. Real Sociedad je ove sezone pobijedio samo jednu utakmicu kod kuće, dok su u gostima ostvarili pet pobjeda i osim Barcelone, oni su najbolji tim kada su gostovanja u pitanju.

Sredinom tjedna su igrali protiv Real Betisa u Kupu Kralja i ta utakmica se završila sa remijem bez golova. U toj utakmici su igrali sa rotiranim timom, tako da očekujem da će izvesti najjači tim u ovoj utakmici.

Espanyol

Espanyol je izgubio šest utakmica zaredom prije nego što su konačno ostvarili pobjedu u prošlom kolu. Njihov protivnik je bio mnogo lakši, gdje su pobijedili Leganesa sa 1-0 i to nije bilo neko iznenađenje. Rani gol od strane Iglesiasa je bio dovoljan da osigura timu sva tri boda. Sredinom tjedna su igrali protiv Villarreala u utakmici koja je završila remijem, uprkos tome što su vodili sa 2-0 u jednom trenutku.

Trener Rubi će sada izvesti svoju najjaču momčad, ali neće moći da računaju na Garciju, Hermosa i Pereza koji su ozlijeđeni za ovaj susret.

Moguće postave

Real Sociedad (4-2-3-1): Geronimo Rulli, Joseba Zaklua, Hector Moreno, Diego Llorente, Theo Hernandez, Igor Zubeldia, Mikel Merino, Mikel Oyarzabal, Luca Sangalli, Juan Miguel Juanmi Lopez, Jon Bautista.

Espanyol (4-1-4-1): Roberto Jimenez, Roberto Rosales, David Lopez, Naldo Gomes, Adria Pedrosa, Alex Lopez, Victor Sanchez Mata, Sergi Darder, Esteban Granero, Pablo Piatti, Borja Iglesias.

Prijedlog za klađenje

Sociedadove utakmice su inače sa manje golova. Ovo može posebno biti rečeno za utakmice koje igraju kod kuće. Real Sociedad je ostvario samo jednu pbojedu, tri remija i četiri poraza u osam utakmica kod kuće u ligi ove sezone, gdje su u tom procesu uspjeli postići samo šest golova. Zbog toga vjerujemo da će u ovom susretu biti manje golova. Sretno!

UPLATI