Velika GREŠKA KLADIONICE! Daju 3,20 umjesto 1,75!

Pred nama su uzvratne utakmice kvalifikacija za Europsku Ligu, utakmice koje će odrediti cijelu sezonu mnogim momčadima.

Ponude kladionica za ovo natjecanje su poprilično bogate, te se konstantno nadopunjuju specijalnim razradama a mi smo uočili i odlučili sa Vam podijeliti jednu veliku grešku kladionice budući da je u svim drugim kladionicama koeficijent na identičnu okladu 1,75, dok  dotična kladionica daje čak 3,20!

Kako bi vidjeli ovu evidentnu grešku kladionice, potrebno je podijeliti (share) analizu! (dolje)

U moru bogate kladioničarske ponude koncentrirali smo se na tržište kartona budući da to dobro pratimo, poznajemo stil suđenja većine sudaca te imamo odlične rezultate (na SvijetKladjenja forumu gdje su sve informacije besplatne posljednjih pet analiza za kartone smo pogodili, a evo i nekih od naših dobitaka)

Online kladionice su tek nedavno kartone počele dodavati u ponudu a granice kao i koeficijenti na ovo tržištu se poprilično razlikuju.

Uočili smo jednu ogromnu razliku u koeficijentu koja nije u granicama tolerancije, već je evidentno greška tj. valuebet odnosno oklada gdje je vjerojatnost da će nastupiti neki događaj izglednija nego što to koeficijent predstavlja. Npr. ako bacate novčići vjerojatnost bi u teoriji trebala biti 50-50 koja će strana pasti, a samim tim bi i koeficijent trebao biti 2,00 i na glavu i na pismo. Ako imate veći koeficijent od navedenog, to bi bio valuebet.

U prvoj utakmici između norveškog Moldea i belgijskog Standard Liegea. Molde je pomalo neočekivano slavio sa visokih 2:0 te će Standard imati težak posao u uzvratu. Standard mora nadokaditi dva pogotka zaostatka kako bi prošao dalje, a interesantno je da su favoriti na svom terenu te da je koeficijent na pobjedu Standarda 1,65. Dakle za očekivati je neizvjesnu utakmicu, te mnogo nervoze budući da bi Standard trebao ovdje doći do pobjede a dali će ista biti i dovoljna za prolaz belgijanaca vidjet ćemo, međutim za našu okladu to i nije pretjerano važno. U prilog nam ide da je aktivan rezultat što duže, jer će to rezultirati nervozom na terenu. U prvoj utakmici bilo je pet žutih kartona, a većina je očekivano dodjeljena u posljednjih minutama utakmice. Za očekivati je da u uzvratnim utakmicama, pogotovo ako je rezultat aktivan bude i veći broj kartona nego u prvim. Molde - Standard liege Utakmicu će suditi Alexandru Tudor, 43-godišnji rumunjski sudac koji je poznat kao dosta strog i lagan na kartonima što potvrđuje i njegova statistika budući da je u posljednjih 47 međunarodnih utakmica u prosjeku dao više od 4 kartona po utakmici.

Uz to, u Rumunjskoj ligi poznat je kao jako strog sudac pa je tako nedavno na utakmici između Cluja i Rapida podijelio čak 12 žutih i dva crvena kartona. Zadnju prvenstvenu utakmicu između Botosanija i Steaue podijelio je 8 žutih kartona a evo i njegove statistike kada su međunarodne utakmice u pitanju.

Todor referee stats bet

Osvrnimo se sada malo na ponudu kladionica. Supersport je u ponudu stavio granicu za kartone, te je granica 4,5 a za više od 4,5 kartona daju 1,75.

SuperSport kladionica

I Prva Sportska kladionica ovu okladu je stavila u ponudu a granica je identična, te za više od 4,5 kartona daju 1,85.

PSK kladionica

I lutrija, favorit i germanija se slažu te su granicu stavili na 4,5 kartona a koeficijent je gotovo identičan svugdje te se kreće oko 1,75-1,85.

favorit kladionica kartoni

2015-08-27 15_31_30-Hrvatska Lutrija - Online i mobilno klađenje

Ono što je zanimljivo jest da jedna kladionica, za identičnu okladu daje umjesto 1,75-1,85 čak 3,20 a to je Unibet! Uz to Unibet i eventualni crveni karton uzima u obzir i računa kao dva kartona pa bi samim tim koeficijent za over kartona trebao biti i nešto manji nego što je to slučaj kod kladionica (PSK, SS, HL, favorit) koje eventualni crveni karton ne uzimaju u obzir.

Unibet greška kladionice

Evidentno je da se radi o velikoj grešci kladionica i za očekivati je, pogotovo nakon ovog posta veliki broj uplata na ovu grešku te korekciju koeficijenta od strane bookmakera, tako da budite brzi.

Naravno, ne možemo znati dali će ova oklada i proći ali ovo je definitivno valuebet. Ako je u pet kladionica koefiicjent na ovu okladu 1,75 a jedna daje čak 3,20 očito su se malo preračunali…

[touchcarousel id=’2′]

Za one sklonije sigurnijim okladama over 3,5 kartona gdje se računa i eventualni crveni je 1,88 što je također odlična oklada.