DA LI JE TO BIO SAMO STRAH ILI SU OVO OZBILJNI PROBLEMI ZA FRANCUZE? Nakon njegove objave, nacija je odahnula!

U utorak je Francuska pretrpjela veliki strah na treningu. Kylian Mbapppe će imati veliku ulogu u pokušajima Francuske da osvoji Svjetsko prvenstvo u Rusiji, pa su pretrpjeli veliki strah zbog ovog starta Adil Ramija nad svojim kolegom.

19-godišnjak je izgledao u velikoj boli i morao je napustiti trening sa ozljedom gležnja.

Ipak, L’Equipe izvješćuje da je to jednostavno bio samo strah, dok bi Mbappe bi trebao biti dostupan za početak turnira protiv Australije u subotu.

Cijela nacija može lakše disati.

Mbappe je igrao u tri prijateljske utakmice do sada , postigavši gol u posljednjoj protiv SAD-a, gdje je završilo sa 1-1, tako da možemo pretpostaviti da će započeti kapmanju Francuske na Svjetskom prvenstvu.

I okružen Antoineom Griezmannom i Ousmaneom Dembeleom, Francuksa može reći da ima najviše talentiranih napadača na turniru.

Mbappe je upravo uvjerio svoje navijače na Twitteru da se ne moraju brinuti za njegov gležanj.

Čak je zatražio od navijača da popuste Ramija, koji nažalost dobiva neke uvredljive poruke na društvenim mrežama nakon tog starta.

Postoji mnogo agresivnijih poruka usmjerenih na braniča.

“Dobro sam, to je bio samo udarac, nije važno, ali zahvaljujem se na vašim porukama”, napisao je Mbappe.

“PS: I pustite mog prijatelja Ramija, nije bilo tako gadno.”

Mbappe je zaista svjetska klasa.

Francuska će u prvoj utakmici na Svjetskom prvenstvu igrati protiv Australije, nakon što su remizirali protiv SAD-a, uprkos tome što su željeli ostvariti pobjedu u toj utakmici, Mbappe je pokazao neke ohrabrujuće znakove.

“Ovo će nam dobro poslužiti – to je ohrabrujuće”, izjavio je napadač.

“Željeli smo pobijediti, naravno, ali vidjeli smo što nam je nedostajalo iz te utakmice.”

“Pomoći će nam da krenemo naprijed. Imamo tjedan dana za rad.”

Mbappe je također govorio ohrabrujuće o vlastitom razvoju za reprezentaciju.

“Moj gol? Bio je pristojan”, dodao je.

“Mislim da sam se tijekom ovih prijateljskih utakmica malo poboljšao – sve sam brži i brži. Bio sam odlučan i radio sam ono što se tražilo od mene.”

Ako bude mogao biti takav i u Rusiji, postoji svaka šansa da će Francuska završiti svoje 20-godišnje čekanje da postanu svjetski prvaci.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.