Da li Zlatko Dalić napušta kormilo reprezentacije Hrvatske: Sa ovom izjavom nagovjestio odlazak!

Zlatko Dalić je napravo čudo. To je jedina prava riječ za ovaj uspjeh. Od dna, na kojem je reprezentacija Hrvatske bila prije devet mjeseci, gdje im je prijetio neplasman na Mundijal, preuzeo je kormilo ove ekipe i sa njom osvojio srebro u Rusiji. Da li je sada rastanak blizu?

Zlatko Dalić napušta

Od dna do vrha u samo devet mjeseci. Ako želite takav uspjeh, pozovite Zlatka Dalića, pravi ekspert za takav podvig. Na jedvite jade su izborili plasman u baraž, gdje su bili bolji od Grčke, a devet mjeseci kasnije su na vrhu. Bez obzira što je Francuska osvojila zlato, Hrvatska je pobjednik ovog turnira- na drugi način. Modrić je najbolji igrač turnira, Hrvatska je igrala sjajno, pridobila simpatije cijele nogometne javnosti.

>> Prve riječi Dalića nakon srebra: Ovo je odlučilo utakmicu!

Čovjek koji je za to zaslužan, Zlatko Dalić, mogao bi nakon Mundijala napustiti kormilo reprezentacije Hrvatske. To je možda i nagovjestio nakon finalnog susreta u studiu u Moskvi, kada je na pitanje Drage Ćosića koje je glasilo “Da li je Hrvatska zaslužila titulu?” otišao u drugom smjeru i rekao:

“Ova reprezentacije je pokazala karakter, ponos, srce i borbenost. Volim ove momke, žao mi je što nisu na kraju uspjeli osvojiti prvenstvo jer su to zaslužili. Strašno će mi past rastanak sa njima, jer smo disali svi kao jedan”.

Da li je ova izjava Dalića nagovjštaj da napušta klupu Hrvatske, ostaje nam da vidimo. Vjerujemo kako ponuda neće nedostajati.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.