Dalić na genijalan način ućutkao novinara kojem je smetalo što ne govori engleski

Uoči polufinalne utakmice između Hrvatske i Engleske na Svjetskom prvenstvu u Rusiji (srijeda, 20.00h), održana je službena press konferencija na kojoj su Zlatko Dalić i Dejan Lovren odgovarali na pitanja novinara.

“Ispred nas je velika utakmica. Uživamo u svakom trenutku. Znamo što se događa doma i ovo će zavijek ostati svima u sjećanju. Plasman u polufinale je veliki uspjeh za nas, ali mi se nećemo zadovoljiti, težimo boljem”, rekao je Dejan Lovren.

Engleski novinar u jednom se trenutku pobunio zašto Dalić na pitanja odgovara na hrvatskom, a ne na engleskom jeziku.

Glasnogovornik mu je odgovorio da je to iz poštovanja prema hrvatskim medijima, da Dalić jako dobro govori engleski, bolje od njega, ali da se na konferenciji Vatrenih odgovara – isključivo na hrvatskom jeziku.

“Možda nas niste očekivali među četiri reprezentacije sveta, ali tu smo i dopustite da pričamo na hrvatskom jeziku, ponosni smo što smo ovde i ponosni smo na našu zemlju!”, rekao je Dalić i tako na briljantan način ‘poklopio’ engleskog novinara, koji su inače poznati po nadobudnosti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.