Dalić RAZGALIO SRCA navijača ovom izjavom poslije povijesnog uspjeha!

HRVATSKA JE U FINALU SVJETSKOG PRVENSTVA! Snovi postaju java, Vatreni su nadomak povijesnog naslova svjetskog prvaka, za koji će se boriti protiv Francuske 15. srpnja na moskovskom Luzhnikiju, na istom mjestu gdje je pala Engleska večeras. Izbornik Zlatko Dalić razgalio je srca navijača ovom izjavom nakon nevjerovatnog uspjeha Vatrenih.

“Zasluženo, moram čestitati našim dečkima i reći – oni nisu normalni!”, rekao je Dalić.

“Što su oni danas odigrali, to je fantazija, kako su igrali, kako su se borili, ovo je za povijest. Hvala svima njima, hvala svima na tribinama, hvala našim navijačima u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, cijelom svijetu, neka se vesele”, kazao je izbornik Vatrenih.

Dodao je kako još uvijek nisu rekli svoju posljednju riječ, te da se neće ovdje zaustaviti.

“Polako hodamo, idemo, samo guramo naprijed, još uvijek je jedna utakmica pred nama, u finalu smo povijesnom, ne mislimo stati, kad smo došli, rekli smo da ćemo osvojiti Moskvu, bit ćemo svjetski prvaci”, rekao je Dalić.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.