Dejan Lovren: Ovo je moj najgluplji poraz

Branič Hrvatskaereprezentacije Dejan Loven priznaje da je Hrvatska izgubila na glup način, a veznjak Ivan Rakitić,  poetski dodaje da je zbog poraza Hrvatske na kraju utakmice  plakalo i nebo.

Dejan Lovren

Branitelj hrvatske reprezentacije Dejan Lovren dvaput je pretrpio poraz u finalu ove sezone. U finalu Lige prvaka za njegov Liverpool bio je koban Real a u finalu Mundiala poražen je od Francuske.

>> Reakcija Luke Modriće para srce: Osvojio Zlatnu loptu, ali jedva je suzdržao suze

„Herojski smo pali, nemamo što žaliti Umrli su na terenu i također kada smo gubili 4:1 nismo odustajali. Izgubili smo na vrlo glup način, a to je nešto što još nekoliko godina nećemo biti u mogućnosti prihvatiti. Međutim, to je velika stvar za nas i za sve one koji su vjerovali u nas. Pogotovo za Zlatka Dalića, mi smo pobjednici “, rekao je Lovren.

Ivan Rakitić smatra da je Hrvatska bila bolja u finalu.

„Tužan si, kad si tako blizu. Mislim da smo bili većinu utakmice bolji. Na kraju utakmice pala je i kiša i mislim da je i nebo plakalo zbog nas”, rekao je nogometaš Barcelone, a član Atletico Madrid Šime Vrsaljko vjeruje da je hrvatska reprezentativna reprezentacija odbranila čast svoje zemlje.

„Srce smo ostavili na igralištu i zbog toga ne možemo žaliti. Nadam se da naši navijači to osjete i napravili smo nešto po čemu ćemo zauvijek biti pamćeni. Možemo biti ponosni na sve. Čestitam navijačima, jer smo zajedno s njima predstavili našu domovinu na najbolji mogući način. ”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.