DRAMA U GRUPI D – Argentina, Island i Nigerija u borbi za drugo mjesto!

Dok Hrvatska još uvijek slavi veliku pobjedu protiv Argentine, ostatak skupine razmišlja o prolasku skupine jer u zadnjem kolu sve je moguće. Messi i društvo neće mirno spavati jer znaju da će Hrvatska odmarati protiv Islanda.

grupa d

U grupi D vrlo neočekivana situacija – mnogi su rekli da je ovo skupina smrti jer Island je vrlo neugodan protivnik protiv svakoga, a to su posebno dobro demonstrirali protiv Argentine kada je bilo 0-0. Nigerija je uz Senegal najbolja momčad iz Afrike, a Hrvatska i Argentina su favoriti za prolazak skupine.

Nakon dva odigrana kola situacija je puno drugačija od očekivane. Mnogi su mislili da će Argentina svladati Islanda i da će do utakmice protiv Nigerije sve već biti gotovo jer su Argentinci bili favoriti i protiv Hrvatske, no Hrvati su im sinoć pokazali da ih ne treba tako olako shvaćati.

Hrvatska je uvjerljivo prva i ima 6 bodova uz gol razliku 5:0, Nigerija je sada drugoplasirana i ima 3 boda, a Argentina i Island imaju po jedan bod. Nigerija ima gol razliku 2:2, Argentina ima 1:4, a Island 1:3. U zadnjem kolu Island ide na Hrvatsku koja će vjerojatno odmarati igrače i dati priliku rezervama da zaigraju na Svjetskom prvenstvu.

Nigerija ide na Argentinu u boljoj atmosferi, Argentinci su nakon poraza od Hrvatske psihički slomljeni, a Nigerija je slavila protiv Islanda i san o prolazu skupine i dalje je živ. Utakmice se igraju u utorak u 20:00 i igraju se u isto vrijeme. Tada ćemo znati tko se križa s momčadima iz grupe C gdje su Francuska, Danska, Peru i Australija.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.