Evo šta je Subašić rekao o zabrani pokazivanja majice sa Ćustićevim likom

Danijel Subašić, vratar hrvatske reprezentacije prokomentirao je FIFA-inu zabranu pokazivanja majice sa Ćustićevim likom, tragično nastradalim prijateljom i bivšim suigračem.

Vratar reprezentacije Hrvatske Danijel Subašić skrenuo je veliku pažnju na sebe obranama na Svjetskom prvenstvu, a posebno se to odnosi na jedanaesterce koji se sada pokazuju kao specijalnost za ovog čuvara mreže Monaca.

Subašić je pred raspucavanje jedanaesteraca protiv Danske otišao u svlačionicu, a nakon toga se vratio na teren, istu stvar uradio je i prije jedanaesteraca protiv Rusije. Kako kaže, razlog će otkriti tek kad bude vrijeme.

Rekao sam vam da još neću otkriti zašto sam išao u svlačionicu, ali sad sam otišao zbog predosjećaja. Kad je prvi put ispalo dobro, nisam želio ništa mijenjati, rekao je Subašić.

Hrvatskom vrataru je FIFA nedavno zabranila da pokazuje majicu s likom preminulog prijatelja Hrvoja Ćustića, što Subašić poštuje.

Nosim je odavno i nosit ću je, to mi nitko ne brani. FIFA je zabranila da se privatne poruke pokazuju ispod dresa i to ću poštovati, rekao je. Kaže kako je drugo otkrivanje majice bilo šala.

Ma kakvi, to je bila šala za našu Ivu Olivari. Rekao sam joj: Evo, vidiš da mogu skinuti dres bez obzira na zabranu. A ona je, brižna kakva je, odmah skočila prema meni. Ponavljam, bila je to šala, dodao je Subašić.

Subašić je također otkrio da bi se oprostio od reprezentativnog dresa da je stjecajem okolnosti Hrvatska ispala iz grupne faze jer bi onda bila potrebna mlađa krv.

Da smo ispali u grupi, sigurno bih se oprostio. Dolaze mlađi, koji moraju dobiti priliku. Kale je puno puta pokazao da je spreman stati na gol. Lagano je misliti o tome, ali teško reći da odlazite. Ovi suigrači su mi kao braća, dodao je vratar Hrvatske.

Susret između Hrvatske i Engleske na rasporedu je u srijedu s početkom u 20:00 sati na stadionu Luzhniki u Moskvi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.