FAMA OKO REBIĆA: Sjajni Hrvat otkrovljenje Mundijala!

Ante Rebić jedno je od velikih otkrića Mundijala u Rusiji. Hrvatski „razbojnik” je imao odličnu sezonu u Bundesligi, povjerenje Nike Kovača je sada naslijedio i od strane Zlatka Dalića.

Sjajni Hrvat

Prije četiri godine, na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, Ante Rebić bio je dio Hrvatskog tima kao nova nada talijanske Fiorentine. Smatran je za potencijal koji se razvija u inozemstvu, a mnogi od njegove nogometne sposobnosti poredili sa najvećim hrvatskim igračima. Bilo je samo pitanje vremena kada će Rebić eksplodirati na velikoj pozornici. Međutim, na tom Mundijalu je doživio krah. Kasnije je priznao, iako je igrao u sva tri meča u Brazilu, jedva da se sjeća bilo čega sa tog prvenstva.

>> STIGLO IZVINJENJE: Legendarni John Arne Riise se izvinio Dejanu Lovrenu zbog nevjerovatnog razloga!

Četiri godine kasnije, Rebić je drugačiji igrač. Potencijal, koji bi vjerojatno sa svoje dvadeset i četiri godine daleko od toga da je razvijen do kraja, ali već pokazuje smjer u kojem će ići put njegove karijere. Za to je Niko Kovač najviše zaslužan. Novi trener Bayerna,  nakon odlične sezone u Bundesligi imenovan je novim trenerom njemačkog prvaka a upravo je on bio taj koji je prije četiri godine, inzistirao na pozivu Rebića u hrvatsku reprezentaciju.

Ante Rebić nije običan nogometni igrač i Zlatko Dalic to zna. Ostao je “pobunjeni” koji je ujedno i veliki radnik (pogledajte samo kako  pokriva prostor), sa dušom umjetnika. Konkretnost u zaključcima akcija i povremene jake mjere sebičnosti ostaju njegova slaba točka, koju smo jučer mogli vidjeti u jednom od prodora, kada je sam završio akciju, a mogao je dodati svom suigraču. Međutim, Rebić je s druge strane došao do situacije kada je pod pristisak postavio Caballera zbog koje je pogriješio. Lopta koju svatko ne bi mogao poslati na mrežu, barem ne tako uvjerljivo.

Ali Rebić je pogodio, instinktivno i nemilosrdno i pokazao zapravo da u Fiorentinu nisu pogriješili kada su ga kao 19-godišnjaka doveli u klub.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.