Francuska legenda tvrdi: Kante je bolji od Modrića!

Francuska nogometna legenda Patrick Vieira tvrdi da je N’Golo Kante bolji od Modrića, odnosno da je najbolji vezni igrač na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

“Francuska je apsolutni favorit. Hrvatska u finale ulazi s tri uzastopne utakmice u kojima je igrala produžetke i imaju dan manje da se oporave od tih napora. Tako umorni i iscrpljeni igrat će protiv atletski moćne Francuske koja posjeduje veliku brzinu i snagu. Kad Francuska krene, Hrvatima će biti teško.”

“Međutim, moramo biti oprezni. Siguran sam da ćemo biti svjetski prvaci. Prije početka turnira sam rekao da ćemo biti prvaci. Nakon što smo pobijedili Argentinu uvjeren sam u to. Ništa neće moći zaustaviti ovu Francusku”, rekao je Patrick Vieira.

[su_xbet_frahrv]

Iako je Luka Modrić prema mnogima favorit za osvajanje Zlatne lopte Svjetskog prvenstva, Viera se ne slaže sa tim.

“Ne znam je li N’Golo Kante najbolji na svijetu, ali je sigurno najbolji veznjak na ovom Svjetskom prvenstvu. Čudesan je do sada. Ne postoji mnogo igrača koji su poput njega”, istakao je Vieira.

Francuska i Hrvatska u nedjelju 15. srpnja (17.00h) igraju finale Svjetskog prvenstva na moskovskom Luzhnikiju. Francuzi se bore za drugi, a Hrvati za prvi, povijesni naslov svjetskog prvaka.

Jedini put dosad su se sastali na SP 1998. u polufinalu, kada je Francuska po prvi put postala prvak svijeta, a Hrvatska osvojila treće mjesto.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.