HRVATSKA ĆE IH UKOPATI: Loše vijesti za Messija i društvo!

Hrvatska će ih ukopati. Stižu loše vijesti za Lionel Messija i društvo iz Argentine. Roschino, Rusija su riječi koje Lionel Messi i Argentina ne žele čuti sa njihovom kvalifikacijom u osminu finala koja visi u zraku.

HRVATSKA ĆE IH

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dejan Lovren je svojom izjavio nagovijestio da će biti odmora igrača Hrvatske u posljednoj utakmici grupne faze protiv Islanda, uglavnom kako bi se zaštitila šestorica kojima prijeti suspenzija akumuliranjem žutih kartona.

To je loša vijest za Argentinu koja mora pobijediti Nigeriju u St. Petersburgu i nadati se da Hrvatska neće izgubiti protiv Islanda u Rostovu u utakmicama koje se igraju u isto vrijeme. Hrvatskoj je zagarantovano mjesto u osmini finala nakon dvije pobjede, dok Argentina i Island imaju po jedan bod.

“U potpunosti razumijem zabrinutost Argentine i njihovu želju da igramo sa cijelom momčadi u sljedećoj utakmici”, rekao je Lovren u nedelju u trening bazi u Roschinu, izvan St. Petersburga.

“Ali moramo također razmišljati o činjenici da ne bismo trebali igrati sa igračima koji imaju žute kartone. To je i naša zabrinutost koju moramo imati na umu. Glavni trener je onaj koji će donijeti konačnu odluku. Svi naši igrači su spremni.”

Ivan Rakitić, Ante Rebić, Šime Vrsaljko, Mario Mandžukić, Marcelo Brozović i Vedran Ćorluka su šest hrvatskih igrača koji će biti odmoreni u ovoj utakmici, jer su jedan karton od suspenzije.

A sa Hrvatima kao teškim favoritima za prvu poziciju na vrhu skupine, trener Zlatko Dalić će ipak igrati sa rezervnom ekipom protiv Islanda. Igrači koji su primili jedan karton FIFA će izbrisati u osmini finala. Drugi karton u grupnoj fazi znači suspenziju.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.