IZBACILI ENGLEZE, A SADA IH ŽELI CIJELA PREMIER LIGA: Hrvatski reprezentativac prelazi na Anfield!

Izbacili Engleze, a sada ih želi cijela Premier liga. Hrvatski reprezentativac prelazi na Anfield! Svjetsko prvenstvo se bliži kraju, ali postoji drugi način na koji možete uživati u nogometu, a to je ljetni prijelazni rok, tako da držite svoje uši i oči otvorenim kako bi mogli biti u toku sa posljednjim transfernim vijestima.

Izbacili Engleze

Mnogo europskih klubova i šire – ima gotovo mjesec dana odmora i mjesec dana da završe sve transfere koje su naumili napraviti sa prijelaznim rokom koji se u Premier ligi zatvara 9. kolovoza.

Ovdje gledamo najnovije transfer ponude koje se mogu dogoditi vrlo brzo. Naime, Hrvatska je stigla do finala Svjetskog prvenstva na iznenađenje cijelog svijeta i sada su igrači hrvatske reprezentacije na meti velikih klubova širom svijeta.

Jedan od tih igrača je navodno Domagoj Vida.

Prema riječima Fanatika, Liverpool je povećao svoju ponudu za potpisivanje visoko rangiranog braniča Hrvatske.

Redsi su poslali početnu ponudu od 16 milijuna funti za braniča koji se nalazi na Svjetskom prvenstvu, koji je igrao za Besiktas na klupskoj razini.

Turska publikacija je prenijela vijest, ali je također predložila da će Resi morati usporediti svoju cijenu sa Besiktasovom, koji je 29-godišnjaka procijenio blizu 31 milijun funti.

[su_xbet_frahrv]

Ostaje da se vidi hoće li Liverpool razbiti svoju kasicu za 29-godišnjaka, iako je izgledno da se Vida povezuje sa kolegom Dejanom Lovrenom u središtu obrane sljedeće sezone što je zaista vrlo pametno uraditi ako malo bolje razmislite.

Hrvatska u nedjelju igra protiv Francuske u finalu Svjetskog prvenstva, do kojeg su došli preko Danske, Rusije i Engleske. Zaista fenomenalna igra naših reprezentativaca koji će nadamo se iznenaditi cijeli svijet i osvojiti ovo prestižno natjecanje u Rusiji.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.