I to je moguće: Na Svjetskom prvenstvu ozlijedio se trener!

Liječnici nogometne reprezentacije Brazila u posljednjih nekoliko dana bili su poprilično zauzeti, a prvi put u karijeri doživjeli su da im se ozlijedi trener.

“Mi smo u situaciji da čak i izbornik bude ozlijeđen. To mi se dogodilo po prvi put ukarijeri” rekao je danas timski liječnik Rodrigo Lasmar.

Tite je ozlijeđen dok je slavio vodstvo svoje momčadi protiv Kostarike na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Za ozljedu izbornika, kriv je rezervni vratar Ederson Moraes, koji ga je nenamjerno gurnuo dok je trčao za sobom.

“Pretrpio je manju ozljedu mišića bedra, ali ništa zbog čega se ne brinuti. Rekao je sam sebi da mu je za posao potrebna glava”, rekao je Lasmar.

“Počeo je s rehabilitacijom, ali uzimajući sve u obzir, on je dobro”, dodao je liječnik s osmijehom.

Međutim, nije bilo razloga za smijeh zbog ozljeda Douglasa Coste i Danila koji će zbog ozljeda propustiti utakmicu protiv Srbije u srijedu.

Danilo je propustio utakmicu protiv Kostarike u petak zbog problema s kukom, dok je Costa ozlijedio mišić u utakmici protiv Kostarike.

Njih dvojica neće putovati s timom na utakmicu protiv Srbije u Moskvi, ali će ostati u bazi Brazila u Sočiju.

Utakmica trećeg kola Svjetskog prvenstva skupine E između Brazila i Srbije odigrat će se u srijedu u 20:00 sati u Moskvi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.