KAPA DOLE, KAPETANE: Modrić oduševio ovom izjavom!

Kapten Hrvatske Luka Modrić oduševio je sve hrvatske navijače ovom izjavom, kojom je pokazao koliko mu je stalo da stigne do naslova svjetskog prvaka sa Vatrenima.

Kapetan nogometne reprezentacije Hrvatske Luka Modrić izjavio je da bi mijenjao sva četiri trofeja Lige prvaka sa Real Madridom za titulu prvaka svijeta na prvenstvu u Rusiji.

“Mijenjao bih sve četiri titule Lige prvaka za ovu jednu titulu prvaka svijeta. Bez obzira na to šta se desi u finalu, ovo je najveći uspjeh hrvatskog sporta. Svi imamo želju da budemo prvaci. Puni smo samopouzdanja, imamo karakter i imamo sve što je potrebno jednoj reprezentaciji da bude svjetski prvak”, rekao je Modrić novinarima u Rusiji.

[su_xbet_frahrv]

Vezni nogometaš Real Madrida jedan je od glavnih kandidata za najboljeg igrača turnira, ali kaže da je fokusiran na tim i na timski uspjeh.

“Svi me pitaju o tome, ali se ne opterećujem. Kada smo došli na prvenstvo, bil smo skromni, nismo davali izjave kako bismo promovisali sebe. Cilj je bio da se prođe grupa. Bio sam uvjeren u uspjeh kao nikad ranije. Sada smo u finalu i učinićemo sve da pobijedimo” zaključio je kapetan Hrvatske.

Finale između Hrvatske i Francuske igra se u nedjelju od 17.00h na stadionu Luzhniki u Moskvi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.