LUKA MODRIĆ IDE U ZATVOR? Nakon Svjetskog prvenstva zvijezdi Reala prijeti zatvorska kazna!

Luka Modrić bi mogao otići u zatvor nakon Svjetskog prvenstva sa Hrvatskom. Modrić je igrao za Hrvatsku protiv Engleske, gdje je imao cilj da odvede svoju zemlju u finale Svjetskog prvenstva.

Luka Modrić ide

Međutim, 32-godišnjak je u večerašnju utakmicu ušao ometen.

Modrić je kažnjen za lažnu izjavu u lipnju prošle godine u vezi sa njegovim transferom u Tottenham iz Dinamo Zagreba 2008. godine.

Ako zvijezdu Real Madrida proglase krivim, mogao bi biti osuđen do pet godina zatvora.

Modrić je optužen za izricanje lažnih izjava tijekom suđenja za poreznu prevaru Zdravka Mamića.

Mamić je bivši izvršni direktor Dinamo Zagreba i osuđen je na šest i pol godina zatvora zbog uzimanja milijunih iznosa u eurima u transfernim naknadama za vrijeme njegove vladavine.

U kolovozu prošle godine je bio ustrijeljen i ranjen od strane dvoje maskiranih ljudi kada je išao na grob svog oca.

Tužitelji su optužili Modrića da je iznio neistine rekaviš kako je u srpnju 2004. godine potpisao ugovor sa Zagrebom koji je odredio uvjete za buduće transferne naknade.

Tužitelji umjesto toga smatraju da je Luka potpisao ugovor, koji mu daje pravo na pola od bilo koje buduće naknade, potpisan je u 2008. godini.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.