Možete li vjerovati da je Mandžukić imao OVU OCJENU iz tjelesnog?!

Mario Mandžukić heroj je Hrvatske nakon polufinala u kojem je postigao pobjednosni gol i odveo Vatrene u veliko finale, a malo ko može imati da je u srednjoj školi imao ovu ocjenu iz tjelesnog.

Hrvatska slavi Marija Mandžukića, junaka veličanstvene pobjede nad Engleskom, koja je Vatrene odvela na vrata raja – 15. srpnja protiv Francuske na Luzhnikiju će se boriti za naslov prvaka po prvi put u povijesti.

“Sjećam se jedne zgode s njim. Tamo negdje na kraju, u trećem razredu, nije izvršio nekakvu obavezu i ja sam se malo naljutila i rekla mu: ‘Slušaj ti Mario, izvoliš ti završiti to zanimanje, ne rađa se Ivica Olić svaki dan’. Ivica Olić je iz naše županije i u to vrijeme je bio na vrhuncu. Prošlo je par godina i Mario je igrao u reprezentaciji. Baš me demantirao”, ispričala je Marijeva profesorica.

[su_xbet_frahrv]

Međutim, nevjerovatno zvuči podatak da je Mandžukić u srednjoj školi imao trojku iz fizičkog!

“Baš me demantirao, ali to mi je ostalo kao jedna zanimljiva crtica. Nismo mislili u to vrijeme da će otići tako daleko. Sjećam se tog tjelesnog. Valjda on i taj njegov talent, sve ono što nam je sada dobro došlo u reprezentaciji, tad je bilo možda prenapredno za tog profesora tjelesnog. Taj profesor je sada u mirovini. Poslije smo ga svi zezali kako nije prepoznao koliki talent mu je bio pred nosom, ali vjerojatno je Mario bio predinamičan za njega.”

“Zapravo, sve ono što bi u nekakvom standardnom okviru bilo mana, to se pokazalo u vrhunskom sportu kao vrlina. Ta njegova tvrdoglavost i upornost. Ono što se u školi smatralo manom, to je zapravo bila vrlina. No, stvarno ne mogu reći ništa loše za njega. Čak i ovo kad sam mu rekla za Olića i obaveze, on je to ispoštivao i odradio ono što smo se dogovorili da mora zbog neke ocjene.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.