NEVJEROVATNO: Evo što je Julen Lopetegui rekao o svojoj izjavi da je Lionel Messi najbolji svih vremena!

Jučer je održano predstavljanje novog trenera Real Madrida Julena Lopeteguija, koji je samo dan kasnije nakon što je objavljeno da će preuzeti ‘kraljevski’ klub dobio otkaz na klupi Španjolske.

Lopetegui smatra da je Ronaldo najbolji

Ipak, iako mnogi smatraju suprotno, kapiten reprezentacije Sergio Ramos priznao je kako ovo što se dogodilo neće utjecati na njega i suigrače: “Moramo krenuti dalje što je prije moguće. Julen je bio dio svih priprema za Svjetsko prvenstvo, ali Španjolska mora ići ispred svakog pojedinca. Moramo se fokusirati na Svjetsko prvenstvo, to će biti najbolje za sve. Svi razmišljamo drugačije, ali kolektivna ideja je ista, ovdje smo da igramo na prvenstvu.”

Nakon poziranja sa dresom uz predsjednika Florentina Pereza, Lopeteguije izjavio: “Jučer je bio najgori dan u mom životu još od smrti moje majke, ali ovaj danas je najsretniji.” Međutim, on je jučer zbunio prisutne novinare drugom izjavom. Naime, prošle godine je rekao kako se slaže da je Lionel Messi najbolji igrač u povijesti nogometa, a danas nakon predstavljanja je sve to negirao izjavivši kako je zapravo Cristiano Ronaldo najbolji igrač na svijetu.

“Cristiano Ronaldo je igrač kojeg uvijek želim na svojoj strani. Očito je da je najbolji igrač na svijetu u Real Madridu”, rekao je 51-godišnjak, nakon čega je uslijedio aplauz od strane madridskih novinara.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.