NEVJEROVATNO: Pogledajte kako se ozlijedio Neymar! (VIDEO)

Veliki problemi za brazilsku reprezentaciju – ponovo se ozlijedio Neymar, zvijezda momčadi, te nakon remija sa Švicarskom, ovo je novi veliki problem za Selecao.

Tek što se oporavio pred nastup na Svjetskom prvenstvu, brazilski nogometaš Neymar je doživeo novu ozljedu, i to na potpuno bizaran način, prilikom lagane vježbe na treningu.

Ovoga puta Brazilac se ozlijedio na jučerašnjem treningu, dok je bio “u krugu”. Veliko je pitanje da li će biti spreman za meč sa Kostarikom, pošto je napustio teren i otišao u svlačionicu sa bolnom grimasom na licu.

Brazilski nogometni savez je priopćio da će Neymar ostatak dana provesti na fizikalnoj terapiji te da su bolovi posljedica brojnih startova švicarskih igrača na utakmici u nedjelju navečer.

Neymar je pretrpio deset prekršaja od strane Švicaraca u utakmici koju je Brazil odigrao 1:1, što je najviše još od Svjetskog prvenstva 1998, kada je Alan Shearer fauliran 11 puta od strane igrača Tunisa.

Najskuplji igrač svijeta došao je u Rusiju nedovoljno oporavljen od ozljede pete na desnoj nozi zadobivene u krajem veljače na utakmici PSG – Marseille.

Nogometni savez Brazila nije naveo koliko je ozbiljna Neymarova ozljeda, te je upitno da li će biti spreman za narednu utakmicu sa Kostarikom., a evo kako je došlo do ozljede.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.