POLUFINALE SVJETSKOG PRVENSTVA: Evo kako će izgledati sastav hrvatske reprezentacije protiv Engleske!

Gareth Southgate je opisao svlačionicu Engleske kao scene iz američke komedije M.A.S.H nakon što su pobijedili Kolumbiju u osmini finala, koja je bila fizički i emocionalno vrlo teška, nakon što je njegova momčad u toj utakmici pobijedila na penale.

POLUFINALE SVJETSKOG PRVENSTVA

Međutim, na drugoj strani, nakon što su trebali produžeci i penali protiv Danske, ovog puta pobjeda protiv Rusije je bila više kao spašavanje vojnika Ryana u Hrvatskim barakama.

120 minuta igre u Sočiju prošle subote je lako moglo biti opisano kao bojno polje. Tijela razasuta po cijelom krajoliku, neki jedva uspijevaju stajati na nogama zbog teške borbe koja je odlučena na penale.

Koliko će igrača iz tog susreta Zlatko Dalić morati da odabere ostaje tajna, ali postoje sumnje da dolaze u polufinale jako umorni.

Vratar Danijel Subašić pretrpio je ozljedu i propustio je trening u ponedjeljak, ali očekuje se da bude spreman dovoljno da odigra i ovu utakmicu. Ako ne bude spreman, Dominik Livaković iz Dinamo Zagreba će ga najvjerojatnije zamijeniti.

Desni bek Šime Vrsaljko je izašao kao povriješen u produžecima protiv Rusije i vjerojatno neće nastupiti, pri čemu je Diego Simeone također spriječio njegovo igranje u Moskvi.

Ako on propusti tu utakmicu, Vedran Čorluka će vjerojatno biti partner Dejanu Lovrenu u obrani, sa kontraverznim Domagoj Vidom koji bi mogao da pređe na tu poziciju desnog beka.

Fifa istražuja drugi videozapis u koje obrambeni igrač govori ‘Slava Ukrajini’, slogan koji se smatra političkim od strane svjetskog nogometnog saveza nakon što su ga koristili anti-ruski političari.

Upozoren je na prethodni isječak koji je uključivao sličan jezik iako vjerojatno neće biti suspendiran za utakmicu sa Engleskom.

Evo kako bi Hrvatski sastav mogao izgledati protiv Engleske:

POLUFINALE SVJETSKOG PRVENSTVA


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.