PONOVO TAJ MARADONA: Pogledajte što je uradio sa dresom Lionel Messija prije početka utakmice

Ponovo taj Maradona. Neki kažu da je popularniji i od Lionel Messija. Pogledajte što je uradio sa dresom Lionel Messija prije početka utakmice.

PONOVO TAJ MARADONA

Poluvrijeme utakmice između Argentine i Hrvatske je završeno sa rezultatom od 0-0. Bilo je to prilično zanimljivo poluvrijeme u koje je Hrvatska ušla mnogo bolje nego Argentina. Međutim, vidjeli smo i mnogo grube igre, mnogo prekršaja u prvom poluvremenu

Hrvatska je prije Argentine igrala protiv Nigerije, koju su uspjeli pobijediti sa rezultatom od 2-0 i osvojili sva tri boda, što ih je odvelo na vrh njihove skupine. Ova utakmica je mnogo važna za obje ekipe, možda više za Argentinu, jer su Gaučosi igrali neriješeno u prvoj utakmici protiv Islanda sa 1-1.

O ovoj utakmici se priča već mjesecima unazad i napokon je došao trenutak da uživamo u jednoj odličnoj predstavi ponajboljih igrača svijeta na obje strane.

Ukoliko niste vidjeli postave na početku utakmice, ispod imate prve postave u kojima možete vidjeti kakve sve zvijezde igraju u obje reprezentacije.

ARGENTINA: Caballero – Taglifacio, Otamendi, Mercado – Acuna, Perez, Mascherano, Salvio – Meza, Aguero, Messi

HRVATSKA: Subasić – Strinić, Vida, Lovren, Vrsaljko – Rakitic, Brozović – Perisic, Modrić, Rebić – Manjuka

No, prije početka utakmice, Diego Maradona je primijećen na tribinama, no nije sjedio. Naime, Diego je mahao dresom Lionel Messija, a zatim ga je poljubio i pomolio se okrenut prema nebu. Zaista, ovaj Maradona je pravi ‘šou men’, koji je na jedinstven način tražio od Boga da mu usliši molitve, a to je sigurno da Messi postigne par golova, što mu u prvom poluvremenu nije uspjelo. No, da li će u drugom poluvremenu to uspjeti?

Evo što Maradona uradio pogledajte ispod.

https://twitter.com/MessiWorId/status/1009856879080570881


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.