PREDVIĐANJE JOSE MOURINHA: Evo kako je menadžer Manchester Uniteda predvidio Svjetsko prvenstvo

Predviđanje Jose Mourinha. Evo kako je menadžer Manchester Uniteda predvidio Svjetsko prvenstvo. Svjetsko prvenstvo 2018. je skoro ovdje, a navijači su zauzeti svojim predviđanjima i okladama prije turnira.

Predviđanje Jose Mourinha

Brazilci su trenutno favoriti kladionice za osvajanje međunarodnog turira, dok je iza njih odma i vladajući Svjetski prvak Njemačka, Španjolska i Francuska.

Zatim imate Argentinu, Belgiju i Englesku.

Čini se da su koeficijenti na Englesku manji nego što se očekivalo, kada skontate da nisu stigli u polufinale Svjetskog prvenstva od 1990. godine.

Engleska je izbačena iz Svjetskog prvenstva 2010. godine u osmini finala od Njemačke, koja je zabilježila naglašenu pobjedu od 4-1, a nije uspjela izaći iz skupine koja je prije četiri godine sadržavala Italiju, Urugvaj i Kostariku u Brazilu.

Dvije godine nakon toga, Engleska je došla do novog ispadanja na Euru 2016. od strane Islanda.

Unatoč njihovim katastrofalnim nastupima na nedavnim velikim turnirima, Engleska je ocijenjena kao sedmi favorit za podizanje trofeja Svjetskog prvenstva.

No, koiko daleko Jose Mouirnho, jedan od najcjenjenijih nogometnih menadžera svjetskog nogometa, misli da će Engleska ići ovog ljeta?

Menadžer Manchester United, koji će sljedećih nekoliko tjedana biti na dužnosti za RT, otkrio je svoja predviđanja za osminu finala i četvrtfinale.

Prema njegovim riječima, Engleska će pobijediti Poljsku u osmini finala, prije nego što bude igrala finale protiv Brazila, od kojeg Mourinho očekuje da će pobijediti Meksiko na putu do četvrtfinala.

“Brazil – Engleska …. to je velika utakmica”, reako je Mourinho. “Nije loše za mene da moji igrači idu na odmor.”

Da, Jose Mourinho predviđa još jednu bol ispadanja u četvrtfinalu za Englesku.

55-godišnjak misli da će se Brazil suočiti sa Portugalom u polufinalu, sa njegovom zemljom koja bi pobijedila Francusku u četvrtfinalu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.