PROTIV NIGERIJE BEZ KLJUČNOG IGRAČA: Argentina u velikim problemima pred utakmicu sa Nigerijom!

Protiv Nigerije bez ključnog igrača. Argentina u velikim problemima pred utakmicu sa Nigerijom. Argentina je svoje Svjetsko prvenstvo krenula vrlo loše. Prvo su remizirali protiv Islanda sa 1-1, gdje su imali brdo izblokiranih šuteva. Zatim dolazi ogromno razočarenje protiv Hrvatske, koja uspijeva dobiti velike Gaučose sa 3-0.

Protiv Nigerije

Sergio Aguero, jedini igrač koji je postigao gol za Argentinu u prve dvije utakmice na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, će kako stvari stoje biti izostavljen od strane trenera Jorge Sampaolija nakon što su se porječkali preko medija u četvrtak nakon utakmice protiv Hrvatske.

Prema riječima Simon Mullocka iz Mirrora i uvijek dobro informiranog Jose Alvareza, prijatelja Sergija, Sampaoli je odlučio kazniti ikonu Manchester Cityja tako što će ga ostaviti na klupi protiv Nigerije u utorak.

Nakon poraza od Hrvatske, Sampaoli je rekao kako se igrači Argentine nisu prilagodili i projekat nije uspio.

Kada su Kun Aguera pitali o tome u medijima, on je hladnokrvno rekao: “Neka govori što želi.”

Izvještaji govore da je nekolicina igrača iz Argentine pokušalo da namjesti otkaz Sampaoliju nakon utakmice protiv Hrvatske, ali im to nije uspjelo, a jedna od žrtava će biti Kun Aguero, koji će izgleda presjediti sljedeću utakmicu.

Ovo je vrlo važna utakmica za Argentinu i izbacivanje jednog od ključnih igrača je veliki rizik Sampaolija.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.