Prva izjava JUNAKA Danijela Subašića nakon utakmice

Hrvatska slavu junaka Danijela Subašića! Fenomenalni čuvar mreže odbranio je tri penala u penal seriji protiv Danske, u velikoj drami, pošto je Modrić promašio kazneni udarac u produžetku i tako odveo utakmicu u penal seriju.

Hrvatska je u penal seriji slavila sa 3-2 i tako se našla među osam najboljih reprezentacija na svijetu! Za Hrvatsku su u penal seriji pogađali Kramarić, Modrić i Rakitić, a Danijel Subašić je obranio tri penala!

“Šta reći… Ah, sačekajte da dođem sebi” uzdahnuo je hrvatski vratar, naravno, još pod velikim uzbuđenjem i jakim utiscima nakon velike drame.

“Dobro je, super, prošli smo, penali su lutrija, kao što uvijek ponavljam, večeras je sreća bila na našoj strani. Drago mi je što sam pridonio svojoj reprezentaciji i veselju svoga naroda”.

Hrvatska će u četvrtfinalu igrati protiv domaćina Rusije, 7. srpnja na Fisht stadionu u Sochiju.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.