PRVA TUČA NA MUNDIJALU: Poljski huligani poraženi od domaćih Rusa! (VIDEO)

Prije ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva bilo je mnogo priča o huliganskim neredima koji su bili očekivani za Rusiji. Do sada je bilo mirno, a na prvi ispad gostujućih huligana, Ruski navijači spremni su dočekali svoje suparnike.

Poljski huligani

U uvodnim danima atmosfera u 12 ruskih gradova bila je više ili manje mirna. Čak i jučer, po prvi put na dijelu je bila Engleska, a s time i njihovi zloglasni obožavatelji koji su ostali mirni te nije bilo problema ili incidenata  u Volgogradu.

>> MOURINHO IZJAVOM IZAZVAO BJES MEĐU NAVIJAČIMA: “Želim da Srbi ispanu već u grupnoj fazi takmičenja!”

Danas se sve promijenilo. Prve ozbiljne navijačke nerede dojavili su danas iz Rusije, a glavni akteri su bila skupina poljskih i domaćih huligana. Jasno je da poljaci i Rusi nisu baš prijatelji. Kada je skupina od 30 poljskih huligana (momčadi GKS Katowice, KS ROW Rybnik, Gornik Zabrze i JKS Jaroslaw) prošla kroz ulice ruskog glavnog grada prije današnje utakmice protiv Senegala, napali su ih mnogo jači navijači Moskve Dinamo.

Došlo je do nasilne borbe u kojoj je 70 domaćih huligana bilo previše jako za 30 gostiju iz Poljske.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.