Puyolu zabranili gostovanje na iranskoj TV zbog ovog BIZARNOG razloga!

Legendi Barcelone i reprezentacije Španolske, Carlesu Puyolu, nisu dozvolili da gostuje na iranskoj TV iz bizarnog razloga, mada iz televizije demantuju optužbe i tvrde da je razlog nešto sasvim drugo.

Bivši kapetan nogometne reprezentacije Španjolske Carles Puyol optužio je danas zvaničnike iranske nacionalne televizije da su mu zabranili da na Svjetskom prvenstvu komentariše utakmicu zbog njegove duge kose.

Iranski zvaničnici su odbacili optužbe Katalonca, koji je čitavu svoju karijeru proveo u Barceloni, a za reprezentaciju Španjolske nastupio je 100 puta.

U današnjem izvještaju TV partnera novina Jam-e Jam, zvaničnik vladine televizije Morteza Mirbageri tvrdi da “Nema potrebe da strano lice dobije nekoliko stotina milijuna (iranskih riala) na nekoliko minuta na sportskom programu”.

Puyol je uoči utakmice Irana i Španjolske na Svjetskom prvenstvu u Rusiji bio pozvan da gostuje kao stručni konsultant kod popularnog voditelja Adela Ferdosipoura.

Španjolska je savladala Iran minimalnim rezultatom, golom Diega Coste u 54. minuti, ali Iranci imaju za čime da žale, pošto su imali velike šanse za izjednačenje, a poništen im je i gol nakon malog zaleđa.

Iran će tako nakon pobjede u prvoj utakmici nad Marokom i poraza od Španjolske, morati tražiti prolaz u okršaju protiv Portugala, koji ima jedan bod više od Irana. Ako je suditi po prikazanom u drugom poluvremenu protiv Španjolske, imaju čemu da se nadaju, iako će svakako biti autsajderi protiv Ronalda i društva.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.