Šta je Hajduk želio da poruči! Nesvakidašnja “čestitka” ‘Bilih’ na srebru sa SP

Hrvatska je osvojila srebro na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, i iako ostaje žal zbog poraza u finalu i nedosanjanog zlata, postignut je najveći uspjeh u povijesti hrvatskog nogometa, bez ikakve dileme. Čestitke i riječi podrške stižu sa svih strana, a splitski Hajduk poslao je poruku Vatrenima, za koju nismo sigurno kako da ju nazovemo.

Šta je Hajduk želio da poruči ovime, ostavljamo vam da sami prosudite, a mi u cjelosti prenosimo objavu sa službene web-stranice Hajduka, iza koje stoji klub:

“Stići do vrha, životni je, zlatni uspjeh prožet ispravnošću, vjerom, trudom, žrtvom i ustrajnošću. Ponosni smo na sve koji su kročili tim putem, ustrajući na ovim vrijednostima bez obzira na cijenu, jer srce cijenu nema. Za najveće alibi ne postoji, nema opravdanja za bijeg od odgovornosti, za ono ispravno na terenu ili izvan njega. Tu kompromisa nema, jedan je put ispravan i znamo koji je to. Samo najveći uspiju nositi ”sjajno odličje” na srcu i u srcu!

Naš nogomet, ali i naše društvo, grade se na zlatnim vrijednostima. Svaki uspjeh svakog časnog pojedinca, na terenu i van njega, uspjeh je svih nas u borbi za boljitak nogometa i naše nam drage domovine Hrvatske.

Čestitamo! Prepoznat ćete se po ”sjajnom odličju” kojeg nosite u sebi! Ponosni i čistog srca budite primjer, čuvajte i borite se za sjaj tog ”odličja”!

HNK Hajduk Split”

Zanimljivo, splitski klub je jedini koji se nije oglasio nakon pobjede nad Engleskom i plasmana Hrvatske u finale SP, dok su svi ostali klubovi iz HNL na društvenim mrežama čestitali Vatrenima.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.