Subašić se rasplakao na ovo pitanje na konferenciji pred utakmicu

Pred utakmicu četvrtfinala protiv Rusije, održana je press konferencija reprezentacije Hrvatske. Na jedno pitanje stranog novinara, Danijel Subašić se rasplakao.

Tri dana prije utakmice četvrtfinala protiv Rusije, pred novinare na press konferenciji su izašli Domagoj Vida i junak osmine finala Danijel Subašić.

Novinare je najviše zanimao junak Danijel Subašić i njegova tehnika pri branjenju jedanaesteraca, a strani novinari su mu kazali kako je bivši sudac Graham Poll prokomentirao da su obrane bile neregularne.

“Uvijek nam govore da moramo ostati na liniji, ali normalno je da izađeš metar naprijed. Mislim kako je sve regularno i tom sucu je bolje da ne komentarira. On je pokazao tri žuta kartona u jednoj utakmici. Što se tiče raspucavanja bio sam miran. Dan prije smo vježbali penale i obranio sam ih pet-šest i molio sam Boga da tako bude i sada. Sve se poklopilo. Hvala i dečkima koji su pucali penale jer je pritisak bio velik. Na kraju je sve lijepo završilo i to je najbitnije.”

Bio si junak protiv Danske, ne bi imao ništa protiv da junak protiv Rusije bude netko iz polja?

“Ma to je nebitno. Ovo je kolektivni sport i svi se trudimo biti ekuipa i reprezentacija. Zajedno smo u svemu i kada je dobro i kada je loše. Najvažnije je da Hrvatska ide dalje i da nastavimo uveseljavati naš narod”, kazao je Subašić te nastavio o Rusiji:

“Ma sigurno će biti teška utakmica. Imaju dobru momčad i igraju kod kuće, ali nama će biti dodatna motivacija što će na stadionu svi biti protiv nas. Valjda neće igrati zatvoreno, oni su domaćini i valjda moraju napasti. Oni će ići iznad svojih mogućnosti, ali mi smo spremni na sve.”

Mi koji nismo previše upoznati sa situacijom, koliko vam znači majica s likom Hrvoja Ćustića?

Pa, kada se to dogodilo… rekao je Subašić i nakon toga briznuo u plač i nije mogao nastaviti press konferenciju.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.