VJEROVALI ILI NE: Evo kako su švicarski navijači promašili grad za 1.200 kilometara!

Jedna od najnevjerovatnijih priča sa Svjetskog prvenstva dolazi nam iz Rostova, gdje su greškom završili švicarski navijači, i to na drugom kraju Rusije.

Grupa švicarskih navijača propustila je meč protiv Brazila, jer su umesto u Rostov na Donu, gde je utakmica odigrana, stigli u Rostov Veliki, udaljen oko 1.200 kilometara, pišu mediji u Rusiji.

Grešku su shvatili pošto su, po dolasku u Rostov Veliki, pozvali operatera za pomoć u izvanrednim situacijama, koji im je objasnio da su promašili odredište za više od 1.200 kilometara, prenose mediji.

“Vi jeste u Rostovu, ali u Rostovu Velikom. Vaša reprezentacija ne igra u ovom gradu već u Rostovu na Donu. To vam je nekih hiljadu kilometara južno”, mediji citiraju riječi operatera.

Švajcarska je u prvom meču na Svjetskom prvenstvu igrala neriješeno protiv Brazila – 1:1. Brazilci su poveli golom Philippea Coutinha, da bi poravnanje, a na kraju će se ispostaviti i vrijedan bod, Švicarskoj donio Steven Zuber.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.