ZVANIČNA OBJAVA: Evo tko je novi selektor španjolske reprezentacije

Zvanična objava RFEF-a. Evo tko će biti novi trenere španjolske reprezentacije, nakon što je Lopetegui otpušten samo dan prije početka Svjetskog prvenstva. Lopetegui je dobio otkaz na zapanjujući način 24 sata nakon što je prihvatio posao u Real Madridu.

ZVANIČNA OBJAVA

Španjolska je imenovala Fernando Hierra, sportkog direktora momčadi za novog menadžera španjolske reprezentacije, a kao asistenta menadžera Alberto Caledesa za novog menadžera španjolske reprezentacije.

Lopetegui je senzacionalno otpušten u srijedu tek 24 sata nakon to je najavljeno da će preuzeti klub sa Bernabeua nakon Svjetskog prvenstva.

Hierro će biti na klupi španjolske reprezentacije u petak kada se sastanu sa Portugalom u skupini B i njemu će biti asistent Alberto Caledes.

U srijedu, Španjolska je odgodila svoju tiskovnu konferenciju na stadionu Krasnodar već više od sat vrmenea prije nego što je predsjednik Španjolskog FA-a Luis Rubiales najavio odluku.

“Morali smo otpustiti nacionalnog trenera.”

“Želimo mu sve najbolje.”

Obraćajući se medijima u Rusiji, Rubiales je otkrio da mu je rečeno samo pet minuta prije nego što je Lopetegui najavio da će biti trener Real Madrida.

“Pregovori su se dogodili bez da RFEF ima bilo kakve informacije”, rekao je Rubiales.

“Rečeno nam je samo pet minuta prije priopćenja za javnost. Imamo način ponašanja ovdje i trebamo ga poštovati.”

“Španjolska momčad je tim svih Španjolaca. Ne možete to učiniti na ovaj način, dva ili tri dana prije Svjetskog prvenstva. Morali smo donijeti odluku.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.