ZVANIČNI SASTAVI: Francuska – Belgija

Objavljeni su i zvanični sastavi za prvi susret polufinala Svijetkog prvenstva u Rusiji između reprezentacija Francuske i Belgije. Susret je na rasporedu u 20:00 časova po našem vremenu a utakmica će biti odigrana na Saint-Petersburg stadionu u Sankt Peterburgu. Pravdu će dijeliti urugvajski arbitar, Andres Cunha.

Francuska - Belgija

Pred nama je veliki spektakul. Počinje završnica nogometnog prvenstva svijeta ili košarkaški rečeno “final four”. Između četiri reprezentacije dobit ćemo pobjednika a za mjesto prvog finaliste borit će se reprezentacije Francuske i Belgije.

Francuzi su bez većih problema savladali reprezentaciju Urugvaja, koja je nastupala bez prve zvijedze Edinsona Cavanija.  Francuzi su, moramo priznati, imali i veliku sreću prilikom postizanja drugog pogodka gdje je golman Urugvaja Muslera ispustio loptu iz ruku koja je završila u mreži.

Sa druge strane, Belgijanci su iznenađujuće izbacili Brazilce, ali predstava koju su pokazali u suretu protiv njih, im daje krila i samopouzdanje i mnogi su oni koji Belgijance čak i vide na tronu Svijeta. U tom susretu Belgijanci su ponovo iskoristili svoje najjače oružje što je tranzicija brzne svijetlosti iz odbrane u napada a do sada nijeda njihov protivnik nije imao odgovor na takvu igru.

ZVANIČNI SASTAVI


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.