Ekaterinburg Arena

Ekaterinburg Arena je dom jednog od najstarijih nogometnih klubova u zemlji FC Urala. Ekaterinburg Arena je izgrađena 1953. godine. Od tada je obnovljen u više navrata.

Ekaterinburg Arena

Posljednje obnove su napravljene za Svjetsko prvenstvo 2018. Međutim, u svakoj izgradnji i obnovi, povijesna fasada stadiona je ostala netaknuta, kao arhitektonsko naslijeđe.

Arhitektonske i dekorativne osobine tipične za sovjetski neoklasicizam korištene su u izgradnji tribina, uz ukrasnu umjetnost u obliku skulptura, vaza i bannera.

[su_watch_live_football]

Stadion zadržava svoju prepoznatljivu povijesnu fasadu, iako je za Svjetsko prvenstvo 2018. instaliran krov i privremene tribine. FC Ural će nastaviti da koristi stadion za svoje domaće utakmice.

Kapacitet Ekaterinburg arene je 35.000 gledatelja. Stadion Ekaterinburg Arena ima tri vrste tribina, uključujući specijalna mjesta za ljude sa posebnim potrebama i dio za navijače.

[su_bonus]

Utakmice koje se igraju na ovom stadionu su:

Egipat – Urugvaj | 15/06/2018 | 14:00h

Francuska – Peru | 21/06/2018 | 17:00h

Meksiko – Švedska | 27/06/2018 | 14:00h

Japan – Senegal | 24/06/2018 | 17:00h


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!