NaslovnicaVijesti10 najboljih braniča u svjetskom nogometu u ovom trenutku!

10 najboljih braniča u svjetskom nogometu u ovom trenutku!

Virgil van Dijk je imao žestoku konkurenciju sa Sergijom Ramosom i Raphaelom Varaneom koji su proglašeni među deset najboljih braniča na svijetu.

10 najboljih braniča

Liverpool je u prijelaznom roku u siječnju 2018. godine potrošio ogromnih 75 milijuna funti za 29-godišnju nizozemsku zvijezdu Southamptona.

Van Dijk je imao neposredan utjecaj od dolaska na Anfield i sa Liverpoolom 2018. godine stigao je do finala Lige prvaka.

Bivši branič Celtica i Southamptona je odmah napravio značajan doprinos svom timu, nakon što su Redsi osvojili Ligu prvaka.

Da ne pominjemo što je Van Dijk proglašen PFA igračem godine od strane igrača te sezone.

Zvijezda Liverpoola, koja je osvojila UEFA-inu nagradu za igrača godine, također je završila iza Lionela Messija za Zlatnu loptuu 2019. godine.

Daily Star sada je Van Dijka stavio na vrh popisa najboljih braniča trenutno aktivnih u svjetskom nogometu.

Novine kažu da je nizozemski kapetan najbolji branič svoje generacije i ukazale na njegov neposredni uspjeh sa Liverpoolom u periodu od dvije godine.

U nastavku je objavljeno deset najboljih braniča u svjetskom nogometu u ovom trenutku:

10. Leonardo Bonucci (Juventus)

9. David Alaba (Bayern Munich)

8. Milan Skriniar (Inter Milan)

7. Jerome Boateng (Bayern Munich)

6. Gerard Pique (Barcelona)

5. Aymeric Laporte (Manchester City)

4. Kalidou Koulibaly (Napoli)

3. Sergio Ramos (Real Madrid)

2. Raphael Varane (Real Madrid)

1. Virgil van Dijk (Liverpool)

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!