NaslovnicaVijesti100% BOLJI OD LINGARDA, MATE I RASHFORDA: Navijači Manchester Uniteda oduševljeni novim...

100% BOLJI OD LINGARDA, MATE I RASHFORDA: Navijači Manchester Uniteda oduševljeni novim pojačanjem

Prema turskom novinaru Firatu Gunayeru na Twitteru, Manchester United ima dogovor sa Besiktasom za ofanzivnog veznjaka Anderson Taliscu kako bi ga doveli na Old Trafford ovog ljeta, a navijače Crvenih vragova uzbuđuju ove glasine.

100% BOLJI

Menadžer Manchester Uniteda, Jose Mourinho će možda tražiti napadačka pojačanja tijekom ovog ljeta, nakon što su njegovi napadači još jednom razočarali u subotnjem porazu od Chelseaja u finalu FA kupa, gdje je bilo 1-0. Marcus Rashford, Juan Mata i Anthony Martial su ušli kao zamjene u toj utakmici.

U međuvremenu, Talisca je postigao 20 golova i osigurao još osam asistencija u 47 nastupa na svim natjecanjima turskih divova, igrajući uglavnom kao središnji ili ofanzivni vezni igrač – i čini se da je predodređen za Old Trafford.

[su_premierleague]

Manchester Unitedovi navijači, koji su potaknuli svoj klub na Twitteru da ponovo potpišu jednog 24-godišnjeg veznjaka, su imali što reći na društvenim mrežama, dok je jedan navijač rekao da je Talisca ‘100% bolji od Lingarda, Mate i Rashforda”, drugi su ga opisali kao ‘bolji od Fekira’.

Anderson Talisca je rođe 1994. godine. Brazilski je nogometaš koji igra za Besiktas, ali je došao sa posudbe iz Benfice. Prvo je igroa u Bahiji, gdje je došao 2009. godine. Talisca svoj prvi profesionalni debi igra protiv Corinthiansa 7. srpnja 2013. goine, nakon čega je u sljedećoj utakmic postigao i svoj prvi gol.

[su_watch_live_football]

2014. godine, nakon svoje debitantske sezone, Talisca prelazi u Benficu za 4.75 milijuna eura, najviše plaćen igrač Bahije. Svoj prvi gol za Benficu je postigao na svom debiju protiv Estorila u polufinalu Taca de Honra.

24. kolovoza 2016. godine se pridružuje turskom klubu Besiktas na 1+1 godina posudbe za 2 milijuna eura u prvoj sezoni. Taliska je potpisao ugovor vrijedan 1.5 milijuna eura u svojoj prvoj sezoni plus bonusi.

https://twitter.com/ElMagicoAM11i/status/997997087391453184

https://twitter.com/HailBaconn/status/997967134067216387


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!