NaslovnicaVijesti107 GOLOVA U 183 UTAKMICE: Na bernabeu stiže pojačanje od 99 milijuna...

107 GOLOVA U 183 UTAKMICE: Na bernabeu stiže pojačanje od 99 milijuna funti!

107 golova u 183 utakmice. Na bernabeu stiže pojačanje od 99 milijuna funti i izgleda da će do kraja tjedna sve da se sazna. Real Madrid će navodno pokušati da dovede Mauro Icardija ili Timo Wernera u posljednjem tjednu ljetnog prijelaznog roka.

107 golova

Los Blancosi su izgubili Cristiana Ronalda ranije ovog ljeta, nakon što je osigurao transfer u Juventus i još uvijek nisu uspjeli da popune tu prazninu koju je portugalska zvijezda ostavila.

S obzirom na 44 gola u 44 utakmice prošle sezone i devetogodišnjoj trofejnoj karijeri na Bernabeu, izgleda kao pravi rizik iz perspektive Julen Lopeteguija da ne dovede jednog klasnog napadača.

Iako su napravili jak početak sezone u La Ligi, dok je Gareth Bale postigao dva gola, a Karim Benzema pronašao neku formu, ostaje da se vidi hoće li se ojačati to područje momčadi, s tim da se kraj prijelaznog roka brzo približava i zatvara u petak u Španjolskoj.

Prema riječima Don Balona, samo su dva imena ostala na njihovoj listi transfera, pri čemu su Interov igrač Mauro Icardi, a zatim i Timo Werner iz Leipziga navodno prve mete sa kojima bi pojačali i dodali kvalitetu i konkurenciju u napadu uz Benzemu.

Ovo nije prvi put da je bilo koji od ovih igrača bio povezan sa prelaskom u Real Madrid, kako je Metro napomenuo ranije ovog mjeseca da su španjolski divovi planirali platiti 99 milijuna funti za Icardija, koji je bio najbolji strijelac Intera u posljednjih nekoliko sezona, a postigao je 107 golova u 183 utakmice za klub.

Što se tiče Wernera, ESPN je napomenuo kako je Madrid već bio povezan sa 22-godišnjakom, koji ima 56 golova u 180 utakmica, 42 gola je došlo u posljednje dvije sezone od kada se pridružio Leipzigu, gdje je pokazao kako se dobro razvija.

Zauzvrat, oba igrača naizgled mogu da se pohvale sa rekordima koji bi ih učinili odličnim pojačanjima za Real Madrid, ali vrijeme će pokazati da li će se bilo koji od ovih igrača preseliti u Španjolsku do kraja tjedna.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!