NaslovnicaVijesti11 godina čekao na prvi gol u karijeri: U Bundesligi proglašen bezopasnim!

11 godina čekao na prvi gol u karijeri: U Bundesligi proglašen bezopasnim!

Nogometaš ekipe iz 2. Bundeslige, Dennis Diekmeier, koji igra za Sandhausen, 11 godina je čekao na svoj prvi gol u karijeri.

11 godina čekao

Diekmeier je u 28. kolu svojim prvim golom u karijeri donio pobjedu svojoj momčadi u gostima kod Wehena. Postigao je gol glavom nakon ubačaja sa lijeve strane, nakon čega je njegova obitelj poludjela pred malim ekranima. Taj trenutak se čekao 11 godina.

Diekmeier je igrač kojeg su ranije u Bundesligi proglasili jednim od najbezopasnijih igrača. On u 203 utakmice u Bundesligi za Nurnberg i Hamburg nije upisao niti jedan pogodak. Davno je zatresao mrežu u Hamburgu, ali je njegov gol poništen zbog ofsajda.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!