NaslovnicaVijesti11 otpisanih: Najveća imena koja propuštaju Svjetsko prvenstvo sljedećeg ljeta

11 otpisanih: Najveća imena koja propuštaju Svjetsko prvenstvo sljedećeg ljeta

Zvijezde Arsenala i Real Madrida Alexis Sanchez i Gareth Bale su samo neki od vrhunskih igrača koji će propustiti Svjetsko prvenstvo sljedeće godine u Rusiji nakon što se njihove reprezentacije nisu uspjele kvalifikovati.

Najveća imena koja propuštaju Svjetsko prvenstvo

Predstavljamo vam najboljih 11 koji neće biti u avionu za Rusiju sljedećeg ljeta.

Jan Oblak (Slovenija/Atletico Madrid)
Najbolji golman La Lige u prethodne dvije godine, 24-godišnji Jan Oblak neće učestvovati na Svjetskom prvenstvu nakon što njegova reprezentacija nije uspjela obezbijediti učešće.

Antonio Valencia (Ekvador/Manchester United)
Brzonogi igrač Manchester Uniteda i reprezentativac Ekvadora Antonio Valencia po treći put nije uspio otići na Svjetsko prvenstvo.

[su_watch_live_football]

Virgil van Dijk (Nizozemska/Southampton)
Jedan od najboljih defanzivaca u Premier ligi i budućnost nizozemske reprezentacije također neće imati priliku pokazati svoj talent na Svjetskom prvenstvu nakon što je njegova reprezentacija završila na trećem mjestu u grupi A.

Gary Medel (Čile/Bešiktaš)
Bivši igrač Seville i Intera, koji igra jednu od ključnih uloga u reprezentaciji u posljednjih nekoliko godina, također neće učestvovati nakon što je Čile sinoć poražen u posljednjem kolu južnoameričkih kvalifikacija protiv Brazila.

David Alaba (Austrija/Bayern Munchen)
Zvijezda Bayern Munchena neće putovati na Svjetsko prvenstvo nakon što se Austrija nije uspjela kvalifikovati iz grupe D.

[su_bet365_app]

Naby Keita (Gvineja/RB Leipzig)
Gvineja nije uspjela obezbijediti učešće nakon neuspjeha u grupi u kojoj su bili još Tunis, Demokratska Republika Kongo i Libija.

Arturo Vidal (Čile/Bayern Munchen)
Još jedna zvijezda Čilea koja neće učestvovati na Svjetskom prvenstvu.

Gareth Bale (Wales/Real Madrid)
Njegova reprezentacija je stigla do polufinala Europskog prvenstva prošle godine, ali se ovaj put nije uspjela kvalifikovati za Svjetsko prvenstvo.

Alexis Sanchez (Čile/Arsenal)
Uz Garetha Balea najveća zvijezda koja propušta put u Rusiju, te još jedna čileanska zvijezda u nizu.

Arjen Robben (Nizozemska/Bayern Munchen)
Pored Alabe i Vidala, Robben je još jedan od ključnih igrača Bayerna koji neće učestvovati na Svjetskom prvenstvu, koje bi mu bilo ujedno i posljednje u karijeri, a nakon posljednje utakmice u grupi potvrdio je da se povlači iz reprezentacije.

Pierre-Emerick Aubameyang (Gabon/Borussia Dortmund)
Jedan od najboljih napadača na svijetu također propušta Svjetsko prvenstvo.

Najveća imena koja propuštaju Svjetsko prvenstvo

[touchcarousel id='2']

[su_premierleague]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!