NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Poznata sudbina Luke Jovića, Timo Werner na putu za Italiju,...

Transfer glasine: Poznata sudbina Luke Jovića, Timo Werner na putu za Italiju, Barca uskoro predstavlja novog napadača

Pandemija korone uveliko je poremetila planove kompletne civilizacije pa tako i u nogometu. Pitanje je da li će se sezone uopšte privesti kraju a zbog toga je i pod znakom pitanja ljetni transfer rok. Da li će klubovi trošiti, da li će uopšte biti ovog transfer roka? Saznat ćemo u skorije vrijeme a do tada uživajmo u transfer glasinama.

Izgleda da će Arsenal odustati od potjere za Lukom Jovićem, dok će Real Madrid očekivano zadržati srpskog prvoligaša, prenosi Daily Star. Šef Topnika Mikel Arteta želio je dovesti Jovića na posudbu, a budući da su Alexandre Lacazette i Pierre-Emerick Aubemayang izrazili želju za odlaskom. Međutim, Los Blancosi su spremni dati Joviću više vremena da se dokaže, što znači da će Arteta morati potražiti negdje drugdje nove napadače.

“Nije me bilo briga – znao sam da ću postati milijunaš!”

Timo Werner otvorio je vrata za potencijalni prelazak u Seriju A. Calciomercato javlja da Inter ima šansu da dovede zvijezdu RB Leipziga, koju također traže Liverpool i Bayern München. Werner je i ranije bio protiv ideje preseljenja u Italiju, ali od tada se predomislio. Inter će možda ovog ljeta poslati ponudu, ali će prvo morati prodati Lautara Martineza.

Barcelona se nada da će početkom sljedećeg mjeseca dovršiti potpisivanje napadača Intera Lautara Martineza, prenosi Mundo Deportivo. Katalonski klub vidi 22-godišnjeg Argentinca kao idealnu dugoročnu zamjenu za Luisa Suareza koji je u siječnju napunio 33 godine. Vrijednost Martineza se procjenjuje na 111 milijuna eura.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!