NaslovnicaVijesti120 MILIJUNA + GARETH BALE ZA ZVIJEZDU IZ PREMIER LIGE: Velšanin se...

120 MILIJUNA + GARETH BALE ZA ZVIJEZDU IZ PREMIER LIGE: Velšanin se vraća u Englesku!

120 milijuna + Gareth Bale za zvijezdu iz Premier lige! Velšanin se vraća u Englesku! Gareth Baleu je navodno ponuđen transfer nazad u svoj bivši klub Tottenham u zamjeni za napadača Harry Kanea.

120 milijuna

To nam piše Don Balon, koji tvrdi da bi Real Madrid mogao ponuditi čak 120 milijuna eura uz Balea u ovom potencijalno vrlo primamljivom transferu za Tottenham.

Bale je bio veliki hit u Tottenhamu ranije u svojoj karijeri i još uvijek ima potencijal za obavljanje posla na najvišoj razini, čak i ako nije sasvim ispunio očekivanja većinu svog vremena na Bernabeu.

Povratak u Premier ligu bi mogao biti upravo ono što je potrebna za velšanina, koji je u prošlosti također bio povezan sa Manchester Unitedom i Liverpoolom.

Još jedno nedavno Don Balonovo izvješće navodi kako su United i Liverpool napravili atraktivne ponude za Balea, ali njihovo najnovije ažuriranje je sugeriralo da bi sada mogli propustiti Balea.

To je sramota, jer se Bale uvijek činio idealnim za United posebno, dok potreba Crvenih đavola za igračem poput njega gotovo nikada nije bila jača nakon teške forme Alexis Sancheza od njegovog preseljenja iz Arsenala u siječnju prošle godine.

Liveprool, u međuvremenu, također može imati koristi od dovođenja 29-godišnjaka u svoju momčad, jer će im dati malo više mogućnosti za rotiranje u napadačkoj trojci.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!