NaslovnicaVijesti120000 NAVIJAČA IZGLASALO: Evo kojeg napadača žele da Barcelona dovede ove zime!

120000 NAVIJAČA IZGLASALO: Evo kojeg napadača žele da Barcelona dovede ove zime!

Nakon što je prije nekoliko dana klub napustio Munir El Haddadi, Barcelona je krenula u potragu za novim rezervnim napadačem, s obzirom da je trenutno jedina devetka u timu Ernesta Valverdea Luis Suarez.

Navijači Barcelone poručili kojeg napadača žele

Iako 31-godišnjak igra u sjajnoj formi ove sezone, bit će mu potreban odmor pred ključni period sezone, odnosno nokaut faze Lige prvaka. Ipak, čelnici kluba ne planiraju potrošiti mnogo novca u ovom zimskom prelaznom roku, već žele dovesti privremeno rješenje, dok će po svemu sudeći sljedećeg ljeta već tražiti njegovu pravu zamjenu.

S obzirom na to, mnogo imena se počelo povezivati sa dolaskom na Camp Nou, a neka od njih, kao što su Alvaro Morata i Fernando Llorente, su iznenadila sve ljubitelje nogometa. Oba Španjolca skoro da i ne igraju u posljednje vrijeme u dresu Chelseaja, odnosno Tottenham Hotspura.

Međutim, što o njihovom mogućem dolasku misle navijači Blaugrane? Španjolske novine Marca su na svojoj službenoj stranici održale glasanje, gdje je više od 120 tisuća navijača imalo priliku izabrati između njih dvojice, nekog trećeg napadača, te nedovođenja napadača uopšte u januaru.

Najveći procenat njih je odabrao opciju dovođenja nekog trećeg napadača, odnosno 36 posto, dok se na drugom mjestu sa 33 posto glasova našao Alvaro Morata. Llorente je dobio 17 posto glasova, dok je samo 14 posto glasova otišlo na opciju nedovođenja napadača uopšte. Dakle, navijači su jasni, ne žele dolazak ni Morate, ni Llorentea, ali ukoliko već moraju birati između njih dvojice, više bi voljeli da na Camp Nouu završi napadač ‘Plavaca’, koji je prije samo dvije sezone nosio dres najvećeg rivala Real Madrida.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!