NaslovnicaVijesti121 gol i 73 asistencije u 311 utakmica: Chelsea dovodi napadača u...

121 gol i 73 asistencije u 311 utakmica: Chelsea dovodi napadača u besplatnom transferu!

Chelsea je navodno napravio ‘mega ponudu’ napadaču Napolija Driesu Mertensu, jer ga žele potpisati u besplatnom transferu ovog ljeta.

121 gol

Taj 32-godišnjak je bio sa talijanskim divovima od 2013. odine i nastavio je uživati u sjajnoj formi, gdje je postigao 121 gol i 73 asistencije u 311 nastupa.

Međutim, s trenutnim ugovorom koji istječe ovog ljeta, on je postavio pitanja u vezi sa njegovom budućnošću u Napoliju, jer ostaje da se vidi hoće li napraviti obnovu ugovora ili će razmotriti svoje mogućnosti.

Prema Calciomercatou, sugerira se da je Chelsea poslao svoju “mega ponudu” belgijskom internacionalcu kako bi ga pokušao uvjeriti da prihvati prelazak u zapadni London uoči sljedeće sezone.

To bi zauzvrat mogao biti udarac Interu koji je također povezan s napadačem, dok ostaje da se vidi hoće li to biti dovoljno da uvjeri Mertensa da započne novi izazov u Premier ligi, ako se ne mogne dogovoriti za uvjete sa Napolijem.

Zapravo, čini se da je loša odluka velikana iz Serie A ako mu dopuste da ode jer on ostaje utjecajan na njih i etablirao se kao klupska legenda.

Međutim, iako je na pogrešnoj strani 30-ih, što sigurno ide u suprotnost sa uobičajenom politikom Chelseaja, Mertens može dodati golove i kreativnost u napad kojem to nedostaje ove sezone jer Frank Lampard ima ograničene mogućnosti.

Olivier Giroud, Willian i Pedro su igrači kojima ugovori ističu i ovog ljeta, pa ako taj trio krene dalje, Lampard će imati praznine koje treba popuniti.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!