128 GOLOVA U 228 UTAKMICA: Chelsea za napadača spremio 97.5 milijuna funti!

128 golova u 228 utakmica je postigao ovaj napadač! Chelsea za njega spremio 97.5 milijuna funti! Interov napadač Mauro Icardi je povezan sa prelaskom u Chelsea posljednjih mjeseci, ali naizgled je sugerirao da vidi svoju budućnost sa Nerazzurrima.

128 GOLOVA

25-godišnjak se utemeljio kao jedan od najboljih napadača u Europi, koji je u karijeri do sada imao 128 golova u 228 utakmica.

Štoviše, on je vodio Intera kao kapetan kluba u Ligi prvaka i nastvlja postizati ključne golove za ekipu kako bi dokazao da zaslužuje igrati na najvišoj razini i osvojiti velike nagrade.

Kao što je spomenuo i Daily Mail, Icardi je povezan sa prelaskom u Chelsea, a dodali su da će Chelsea spremiti 97.5 milijuna funti za otpusnu klauzulu koju Argentinac ima u svom ugovoru.

Zauzvrat bi to moglo dati Chelseaju razlog da budu optimistični ako mogu priuštiti da zadovolje tu klauzulu, ali na temelju Icardiovih komentara u nastavku, ne zvuči kao da će otići iz Intera.

“Inter? Želim pobijediti sa ovim klubom, Wanda zna što da radi na obnovi napada, igram za gol, to je moj život”, citira ga Calciomercato.

Chelsea je do sada napravio dobre stvari ispred gola, gdje su ukupno postigli 28 golova u 13 utakmica u Premier ligi do sada.