NaslovnicaVijesti13 GOLOVA U 8 NASTUPA: Zamjena za Suareza stiže na Nou Camp...

13 GOLOVA U 8 NASTUPA: Zamjena za Suareza stiže na Nou Camp za samo 40 milijuna eura!

13 golova u 8 nastupa. Zamjena za Suareza stiže na Nou Camp za samo 40 milijuna eura! Očekuje se da će Barcelona krenuti po Genoinog i Poljskog napadača Krzysztofa Piateka, igrača koji je označen kao ‘novi Lewandwoski’.

13 GOLOVA

Izvještaji dolaze od strane Diario Gola, koji napominje da je 23-godišnjak vrijedan oko 40 milijuna eura, a to je vrlo pristupačna cijena za klub poput Barcelone i klub ga promatra kao zamjenu za aktuelnu zvijezdu napada Luis Suareza.

Izvješće također primjećuje da je Piatek alternativa za Harry Kanea kao zamjena za Suareza, a dovođenje Poljaka umjesto Spursove zvijezde može biti vrlo mudar potez za Blaugranu.

Zvijezda Genove je do sada bila u izvanrednoj formi, nakon što je postigao ukupno 13 golova u samo osam nastupa za talijansku ekipu ove sezone, što ga čini jednim od najboljih europskih golgetera do sada ove sezone.

Suarez je u posljednjih nekoliko sezona jako opao i definitivno se čini da je vrijeme da Ernesto Valverde dovede zamjenu za Urugvajca.

S obzirom koliko je dobro započeo sezone igrač Genoe, on izgleda kao jedan od najuzbudljivijih napadača u europskom nogometu u ovom trenutku, a njegov potpis bi mogao da se u budućnosti isplati za Barcelonu.

Kane može koštati Barcelonu velike novce zbog njegove reputacije i sposobnosti, a plaćanje puno manje od toga bi se ispostavio pametan potez za Barcelonu u budućnosti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!